TS'nin muhtemel BJK 11'i

Trabzonspor ligde, sahasında Beşiktaş'a en son galibiyetini 3 sezon öncesi aldı. Kara kaltallara karşı 2006-2007 sezonunda 3-2'lik sonuçla galibiyet elde eden bordo-mavililer, 2007-2008 sezonunda rakibine 3-2 yenildi. Geçen sezonki maç ise golsüz bitmişti

TS'nin muhtemel BJK 11'i

Trabzonspor ligde, sahasında Beşiktaş'a en son galibiyetini 3 sezon öncesi aldı.

Kara kaltallara karşı 2006-2007 sezonunda 3-2'lik sonuçla galibiyet elde eden bordo-mavililer, 2007-2008 sezonunda rakibine 3-2 yenildi. Geçen sezonki maç ise golsüz bitmişti.

-MUHTEMEL 11-

Trabzonspor'da zorlu maç öncesi ameliyat olan Zafer Yelen haricinde eksik oyuncu bulunmuyor. Teknik direktör Hugo Broos, Namibyalı oyuncu Razundura Tjikuzu'yu ise kadroda düşünmüyor.

Teknik direktör Hugo Broos, Trabzonspor ile ikinci büyük maçına çıkacak. İlk büyük maçında Galatasaray'a İstanbul'da 4-3 yenilen Karadeniz ekibi, Broos yönetimindeki ikinci maçında galip gelmeye çalışacak.

Trabzonspor'un zorlu karşılaşmada en güvendiği isim ise Arjantinli oyuncu Gustavo Colman olacak. Bu sezon ligde 5 gol, 4 asist ile oynayan Arjantinli oyuncu, ligde geride kalan haftalarda, bordo-mavili takımın en verimli oyuncusu olarak dikkat çekiyor.

Teknik direktör Broos'un yarınki maça, Sylva, Tayfun, Song, Egemen, Cale, Selçuk, Ceyhun, Colman, Gabriç, Umut, Gökhan 11 ile çıkması bekleniyor.


HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler