TS'nin listesinde golcüden mesaj var!

Trabzonspor'un transfer listesinde yer alan İsveçli John Guidetti Celtic'ten ayrılacağının sinyallerini verdi.İskoçya futbolunun eskisi kadar çekişmeli olmadığını ve bu sebeple iyi bir performans göstermesine rağmen Milli Takıma alınmadığını ifade ederek

TS'nin listesinde golcüden mesaj var!

Trabzonspor'un transfer listesinde yer alan İsveçli John Guidetti Celtic'ten ayrılacağının sinyallerini verdi.

İskoçya futbolunun eskisi kadar çekişmeli olmadığını ve bu sebeple iyi bir performans göstermesine rağmen Milli Takıma alınmadığını ifade ederek ayrılık sinaylleri verdi.İsveç basınına konuşan 23 yaşındaki forvet oyuncusu, "10 maçta 11 gol attığım dönemde Milli Takıma alınmadım. Ama nedenini daha sonra anladım. Celtic için attığım goller Milli Takım için yeterli olmuyor. Bu golleri başka bir ligde atsam böyle olmazdı. Bu sezon Inter ile oynadığımız maçta atmosfer inanılmazdı ama burada artık çok az sayıda büyük maç var" ifadelerini kullandı.

Celtic ile kiralık sözleşmesi sona eren John Guidetti, bu sezon 35 maçta forma giyerken 15 gol kaydetti. Bonservisi Mancehster City'de olan golcü oyuncunun İngiliz ekibinden de ayrılacağı öne sürülüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor