TS'nin kardeş takımında istifa depremi

PTT 1. Lig ekiplerinden Trabzonspor2un kardeş takımı Şanlıurfaspor'da, futbol şube sorumlusu Maruf Güneş, teknik direktör Cihat Arslan ile yollarını ayırdıklarını bildirdi. Güneş, sezon başından bu yana teknik direktörlük görevini üstlenen Cihat Arslan ve

TS'nin kardeş takımında istifa depremi
PTT 1. Lig ekiplerinden Trabzonspor2un kardeş takımı Şanlıurfaspor'da, futbol şube sorumlusu Maruf Güneş, teknik direktör Cihat Arslan ile yollarını ayırdıklarını bildirdi.
 
Güneş, sezon başından bu yana teknik direktörlük görevini üstlenen Cihat Arslan ve ekibiyle bir araya gelerek  görüştüklerini belirtti.
 
Arslan ve teknik ekibinin istifa talebinin oy birliğiyle kabul edildiğini aktaran Güneş, "Hocamızla karşılıklı anlaşarak yollarımızı ayırdık. Şanlıurfaspor Kulübü Yönetim Kurulu ve camiamız adına, Cihat Arslan ve teknik ekibine, takıma vermiş oldukları hizmetlerden dolayı teşekkür eder, sportif hayatlarında başarı dileriz" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler