TS'nin kamp tarihi belli oldu

Trabzonspor devre arası hazırlık programı belli oldu. Buna göre Trabzonspor 20 Aralık 2008 Cumartesi günü saat 19.00'da oynanacak olan Eskişehirspor maçının ardından 1 haftalık izne çıkacak. Oyuncular ligin ikinci devresi için hazırlıklara 27 Aralık 2008

TS'nin kamp tarihi belli oldu

Trabzonspor devre arası hazırlık programı belli oldu. Buna göre Trabzonspor 20 Aralık 2008 Cumartesi günü saat 19.00'da oynanacak olan Eskişehirspor maçının ardından 1 haftalık izne çıkacak. Oyuncular ligin ikinci devresi için hazırlıklara 27 Aralık 2008 Cumartesi günü Antalya'da başlayacak.

Bordo-Mavililer 7 Ocak 2009 tarihinde Antalya'da Antalyaspor'la oynanacak olan Fortis Türkiye Kupası maçına kadar hazırlıklarını burada sürdürecek ve bu maçın ardından Trabzon'a dönecek. Bordo-Mavililer Antalya'da bulundukları süre içerisinde toplam 15 antrenman yapacaklar.

Trabzonspor 18 Ocak'da Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile oynanacak olan Fortis Türkiye Kupası maçına kadar 11 Ocak Pazar günü daha sonra belirlenecek olan bir rakiple hazırlık müsabakasında karşılaşacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor