TS'nin istediği yıldıza Alman takibi

Trabzonspor'un devre arası transfer döneminde kadrosuna katmak için uğraş verdiği ancak Bursaspor'un teklifi reddettiği Ozan Tufan için Almanya'nın köklü ekiplerinden Werder Bremen'in izleme heyeti Türkiye'ye geldi.Werder Bremen'in futbolcu takip ekibi, B

TS'nin istediği yıldıza Alman takibi

Trabzonspor'un devre arası transfer döneminde kadrosuna katmak için uğraş verdiği ancak Bursaspor'un teklifi reddettiği Ozan Tufan için Almanya'nın köklü ekiplerinden Werder Bremen'in izleme heyeti Türkiye'ye geldi.

Werder Bremen'in futbolcu takip ekibi, Bursasporlu orta alan oyuncusu Ozan Tufan ile golcü futbolcu Enes Ünal'ı İstanbul Başakşehir maçında izlemek için geldi. 

Werder Bremenli izleme heyeti, Bursaspor-İstanbul Başakşehir maçında 90 dakika görev yapan ve daha önce de izleikleri Ozan Tufan ile ilgili bol bol not tutarken, genç golcü Enes Ünal'ı ise izleme fırsatı bulamadı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor