TS'nin imza gününde İZDİHAM

Haznedar'da bulunan TS Club mağazasında gerçekleştirilen organizasyona katılan Tony Sylva, Hüseyin Cimşir, İbrahima Yattara ve Rigobert Song, taraftarların büyük ilgisiyle karşılaştı. Yaklaşık 30 dakika burada kalan Trabzonsporlu futbolculardan imza alabi

TS'nin imza gününde İZDİHAM

Haznedar'da bulunan TS Club mağazasında gerçekleştirilen organizasyona katılan Tony Sylva, Hüseyin Cimşir, İbrahima Yattara ve Rigobert Song, taraftarların büyük ilgisiyle karşılaştı.

Yaklaşık 30 dakika burada kalan Trabzonsporlu futbolculardan imza alabilmek için adeta birbiriyle yarışan bordo-mavilli taraftarlar, izdihama neden oldu.

Futbolcuların imza dağıttığı masanın etrafı taraftarlar tarafından kuşatılırken, tüm ikazlara rağmen bir türlü düzenli bir sıra oluşturulamadı ve bazı kadın ile çocuk taraftarlar ezilme tehlikesi geçirdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor