TS'nin ilginç istatistiği

Spor Toto Süper Lig'i 4. sırada tamamlayarak Avrupa hedefini gerçekleştiren Trabzonspor ligde en çok gol yemeden maç tamamlayan takım oldu. Karadeniz fırtınası bu sezon 15 karşılaşmadan gol yemeden ayrıldı.Bu sezon ligde oynadığı 34 maçta 53 puan toplayan

TS'nin ilginç istatistiği

Spor Toto Süper Lig'i 4. sırada tamamlayarak Avrupa hedefini gerçekleştiren Trabzonspor ligde en çok gol yemeden maç tamamlayan takım oldu. Karadeniz fırtınası bu sezon 15 karşılaşmadan gol yemeden ayrıldı.

Bu sezon ligde oynadığı 34 maçta 53 puan toplayan bordo mavili ekip bu karşılaşmalarda rakip kaleye 53 gol attı. kendi ağlarında ise 41 gol gördü. Fırtına bu karşılaşmalarda 14 galibiyet 11 beraberlik 9 mağlubiyet elde etti.

ONUR'UN KATKISI BÜYÜK

Trabzonspor'un Avrupa hedefini gerçekleştirmesinde en büyük pay sahibi olan oyuncuların başında takım kaptanı başarılı kaleci Onur Kıvrak geliyor. Ligde 34 maçta forma giyen Onur, bu karşılaşmalarda 38 gol yedi. 14 karşılaşmada ise kalesini gole kapattı. Süper Lig'de bu sezon en çok önemli kurtarış yapan kaleci Onur bu kurtarışlarla Trabzonspor'un ligin gol yemeden en çok maç bitiren takımı olmasında da büyük pay sahibi oldu.

İŞTE TRABZONSPOR'UN GOL YEMEDİĞİ LİG MAÇLARI!

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor