TS'nin HES projesine ilk destek

“Bu destek boynumuzun borcudur” diyen Birinci, “Bugüne kadar yaşanan başarısızlıklarda maddi imkansızlıkların da rol oynadığını kaydetti. Bu Yönetim, Bu Takım, Hoca Güzel İşler Yapacak amacı Trabzonspor'a düzenli ve kalıcı bir gelir getirmek olan HES fikr

TS'nin HES projesine ilk destek
“Bu destek boynumuzun borcudur” diyen Birinci, “Bugüne kadar yaşanan başarısızlıklarda maddi imkansızlıkların da rol oynadığını kaydetti.

Bu Yönetim, Bu Takım, Hoca Güzel İşler Yapacak amacı Trabzonspor'a düzenli ve kalıcı bir gelir getirmek olan HES fikrini daha mutlu yarınlar adına yürekten desteklediklerini belirten Birinci, Trabzonspor'un bu sahada tecrübe sahibi insanlarla birlikte iyi bir planlamayla hareket etmesini önerdi. Birinci, “Trabzonsporumuz'un bu yönetim, bu takım ve bu teknik direktörle çok güzel işler yapacağına yürekten inanıyoruz” dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Trabzon İl Başkanı Nihat Birinci, Trabzonspor'un Uzungöl HES 1 Projesi'ne tam destek verdiklerini belirterek, "Türk futbolunun dört büyük takımından biri olan, ilimizin göz bebeği Trabzonspor'umuza maddi açıdan rahatlık getirecek "HES" projesi dahil her türlü yatırıma Milliyetçi Hareket Partisi olarak destek vermek bizim boynumuzun borcudur" dedi.

Birinci, Trabzonspor'un mevcut yönetim ve korda ile şampiyonluk ipini göğüsleyeceğine inandığını belirterek, "Türk futbolunun dört büyük takımından biri olan, ilimizin göz bebeği Trabzonspor'umuza maddi açıdan rahatlık getirecek "HES" projesi dahil her türlü yatırıma Milliyetçi Hareket Partisi olarak destek vermek bizim boynumuzun borcudur. Bu vesile ile şunu da belirtmek istiyorum.

Biz Trabzonspor'umuzun bu takım, bu yönetim ve bu teknik direktörle çok güzel işler yapacağına ve şampiyonluk ipini göğüsleyeceğine yürekten inanıyoruz" diye konuştu. Birinci, açıklamalarına şöyle devam etti: "Yirmi dört yıldır Trabzonspor'umuzla yaşadığımız hayal kırıklıkları, ilimiz ve bölgemiz insanını hatta ülkemizdeki ve yurt dışındaki cefakâr taraftarlarımızı derinden etkilemiştir.

Yaşanan bu başarısızlıklarda diğer faktörlerin yanı sıra kulübün maddi imkânlarının yetersizlikleri hiç kuşkusuz çok önemli bir yer tutmuştur. Bir sivil toplum örgütünün ortaya attığı ve amacı Trabzonspor'a düzenli kalıcı ve iyi bir gelir getirmek olan HES fikrini daha güzel, daha mutlu yarınlar adına yürekten desteklemekle beraber, bu işin maliyet hesabının, getirisinin ve nasıl işletileceğinin çok iyi düşünüp hesaplanarak işe girişilmesinin çok doğru olacağı kanaatindeyiz.

Camia adına tek hassasiyetimiz bu iş, bu sahada tecrübe sahibi insanlarla birlik iyi bir planlamayla, işin rantabl olup olmadığı da göz önüne alınarak yapılmasıdır."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor