TS'nin Gündemi Prica

Trabzon taarruza geçtiGolcü arayışlarını sürdren Bordo-Mavililler, İsveçli yıldızın peşine düştü.2 Ağustos 2007 09:39Bordo-Mavililer, forvet için 27 yaşındaki İsveçli oyuncu Prica'nın peşine düştü.Albayrak görüşüyorGalati maçının hemen ardından transfer i

TS'nin Gündemi Prica

Trabzon taarruza geçtiGolcü arayışlarını sürdren Bordo-Mavililler, İsveçli yıldızın peşine düştü.2 Ağustos 2007 09:39Bordo-Mavililer, forvet için 27 yaşındaki İsveçli oyuncu Prica'nın peşine düştü.

Albayrak görüşüyor
Galati maçının hemen ardından transfer için düğmeye basan ve çalışmalara başlayan Trabzonspor'da yönetimin listesi gün geçtikçe genişliyor. Sol kanat sorununu yurt içinden bir isimle çözmenin yollarını arayan ve bu doğrultuda Galatasaray'da gözden çıkarılan Orhan Ak'ı ilk sıraya alan Karadeniz ekibi, bu oyuncunun bonservisi konusunda Sarı-Kırmızılı yönetimden indirim bekliyor. Bu transferle başkan Nuri Albayrak'ın bizzat ilgilendiği belirtiliyor.

Son karar Doğan'ın
Bu yöndeki gelişmelerin hafta başına kadar netleşmesi beklenirken, orta saha ve forvete yabancı takviye arayışları devam ediyor. Teknik direktör Ziya Doğan'ın daha önce izleyip, olumlu görüş belirttiği Pawel ve Piotr Brozek'in maliyetinin yüksek olması Trabzonspor Yönetimi'ni zora ve yeni arayışlara itiyor. Bu paralelde Danimarka'nın Aalborg takımında forma giyen İsveçli golcü Rade Prica'nın gündeme geldiği ve şartları konusunda araştırmaların başladığı bildirildi.

Vakit daralıyor
Yönetimin konuyu Doğan ile paylaşıp kararını beklediği, tecrübeli hocanın da kasetler üzerinde incelemelere başladığı vurgulandı. 1.85 boyunda ve 27 yaşındaki forvetin hava toplarında da etkili olduğu kaydedildi. Bu arada kadrodaki mevcut forvetlerin bu alana transferin konuşulmasından ötürü bir hayli rahatsız olduğu ve durumu en kısa zamanda teknik heyet ile yönetime bildirebileceğinin altı çizildi. Yönetim transferi en geç 10 Ağustos'a kadar noktalamak istiyor.

Fanatik

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor