"TS'nin GS fobisi bitecek"

Trabzonspor'da zorlu Galatasaray derbisi öncesinde tüm hesaplar galibiyet üzerine yapılıyor. Geçtiğimiz sezon İstanbul'da Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş karşılaşmalarını kaybederek, büyük üzüntü yaşayan bordo-mavililer bu kez fobiye son vermek istiyo

"TS'nin GS fobisi bitecek"

Trabzonspor'da zorlu Galatasaray derbisi öncesinde tüm hesaplar galibiyet üzerine yapılıyor. Geçtiğimiz sezon İstanbul'da Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş karşılaşmalarını kaybederek, büyük üzüntü yaşayan bordo-mavililer bu kez fobiye son vermek istiyor.

Teknik direktör Ersun Yanal, "Derbi sonrası taraftarımız artık boynu bükük gezmeyecek. Beraberlik yetmez, bize zafer yakışır" dedi.

Formda olan biziz
Yanal, Trabzonspor'un İstanbul'da artık kazanacak güçte olduğunu belirterek, "Galatasaray'ın durumu bizi hiç ilgilendirmiyor. Taraftarımızın artık derbi galibiyeti yaşama zamanı geldi" ifadelerini kullandı.

Ligin en formda takımının Trabzon olduğunun altını çizen tecrübeli teknik adam, "Lideriz ve kalitemiz ortada. Trabzonspor çekinilen bir takım oldu. Hedefe emin adımlarla koşuyoruz" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler