TS'nin gruptaki rakipleri ne yaptı?

Trabzonspor'un Şampiyonlar Ligi'ndeki rakipleri bu hafta sonu çeşitli müsabakalarda mücadele ettiler.Rakiplerden Inter özel maçta Chiveo’ya 3-2 yenilirken, Lille Marsilya’yı Lille’de aynı sonuçla mağlup etti. Bir diğer rakip CSKA Moskova ise Spartak Mosko

TS'nin gruptaki rakipleri ne yaptı?

Trabzonspor'un Şampiyonlar Ligi'ndeki rakipleri bu hafta sonu çeşitli müsabakalarda mücadele ettiler.

Rakiplerden Inter özel maçta Chiveo’ya 3-2 yenilirken, Lille Marsilya’yı Lille’de aynı sonuçla mağlup etti. Bir diğer rakip CSKA Moskova ise Spartak Moskova’yla 2-2 berabere kaldı.

Inter Chievo ile oynadığı özel maçta 48. dakikada Milito’nun golüyle öne geçti. Thereau (Dk.51) ve Moscardelli (70, 90+3)’nin golleriyle 3-1 yenik duruma düşen Inter 90+4’de Pazzini ile bir gol buldu ama sahadan yenik ayrılmaktan kurtulamadı.

Gruptaki bir diğer rakip Lille, kendi sahasında Marseilles ile karşılaştı. Karşılaşmanın 15. dakikasında Moussa Sow’un golüyle öne geçen Lille, 57. Dakikada Mathieu Velbuena’nın golüne engel olamadı. 63. dakikada yine Velbuena Marseilles adına takımını öne geçirirken Lille bu gollere 63. dakikada Aurelien Chedjou, 75. dakikada da Moussa Sow’la karşılık verdi sahadan galip ayrıldı.

Gruptaki Rus temsilcisi CSKA Moskova ise Spartak Moskova ile karşılaştı. 45. Dakikada Welliton’un golüyle yenik duruma düşen CSKA 51. dakikada Doumbia ve 69. Dakikada da Tosic’in sayılarıyla öne geçti. 75. dakikada Emenike eşitliği sağladı ve karşılaşma 2-2 sona erdi.

Rakiplerden Zenit’le aynı puanda olan CSKA Moskova 46 puan ve averajla liderlik koltuğunda otururken, Lille 4 hafta sonunda 7 puanla 7. sırada yer alıyor. İtalya’da ise grev nedeniyle ligler henüz başlayamadı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor