TS'nin grubu karıştı

Ziraat Türkiye Kupası B Grubu'nda Spor Toto Süper Lig ekibi Akhisar Belediyespor ile 2. Lig Beyaz Grup takımı Keçiörengücü karşı karşıya geldi. Manisa 19 Mayıs Stadı'nda oynanan maçta kazanan 2-1'lik skorla konuk ekip Keçiörengücü oldu.Keçiörengücü'ne dep

TS'nin grubu karıştı

Ziraat Türkiye Kupası B Grubu'nda Spor Toto Süper Lig ekibi Akhisar Belediyespor ile 2. Lig Beyaz Grup takımı Keçiörengücü karşı karşıya geldi. Manisa 19 Mayıs Stadı'nda oynanan maçta kazanan 2-1'lik skorla konuk ekip Keçiörengücü oldu.

Keçiörengücü'ne deplasmanda galibiyeti getiren golleri 1. 55. dakikada Yıldıray Koçal kaydetti. Akhisar Belediyespor'un tek golü ise 84. dakikada İsmail Konuk'tan geldi.
Bu galibiyetin ardından Keçiörengücü puanını 5'e yükseltti. Akhisar Belediyespor da 5 puanda kaldı.

Ziraat Türkiye Kupası B Grubu'nda bir sonraki hafta programında, Akhisar Belediyespor, Manisaspor ile karşılaşacak. Keçiörengücü ise Trabzonspor'a konuk olacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor