TS'nin golcüleri can sıkıyor!

Gol yollarında sıkıntı çeken Trabzonspor'da, Beşiktaş müsabakasında forvetler Gökhan Ünal ve Umut Bulut'un sayısız gol fırsatından yararlanamaması Bordo-mavili takımın sezon başından bu yana 'Santrafor'suz oynadığı şeklindeki yorumları hat safhaya çıkardı

TS'nin golcüleri can sıkıyor!

Gol yollarında sıkıntı çeken Trabzonspor'da, Beşiktaş müsabakasında forvetler Gökhan Ünal ve Umut Bulut'un sayısız gol fırsatından yararlanamaması Bordo-mavili takımın sezon başından bu yana 'Santrafor'suz oynadığı şeklindeki yorumları hat safhaya çıkardı.

Bordo-mavili yönetim geleceği ile ilgili kararı, Salı günü gerçekleştireceği haftalık toplantıda verecek olurken, devre arasında Fatih Tekke'nin takıma kazandırılması girişimi hız kazandı. Trabzonspor'un golcü oyuncuları Gökhan Ünal ve Umut Bulut bu sezon gol yollarında bir varlık gösterememeleri Bordo-mavili taraftarı da çileden çıkardı. Beşiktaş karşısında kaçırılan goller sonrası saç-baş yonan taraftarlar Fatih Tekke seslerini yükseltirken, yönetimde forvete takviye yapmak için çalışmalarını hızlandırdı.

Beşiktaş karşısında Bordo-mavili takımın sezon başından buyana golcüsüz oynadığı düşüncesi ayyuka çıkarken, devre arasına kadar teknik direktör Hugo Broos'un bu soruna çözüm arayacağı belirtiliyor.
Bordo-mavili takımın sezon başından bu yana kadar oynadığı maçlarda Umut Bulut 3, Gökhan Ünal ise 2 gol atabildi.

Golcü oyuncuların sessiz kalması takımın sonuca gidememesinde önemli bir rol oynarken, yönetim ve teknik heyet alınan sonuçlar sonrası eleştirileri oklarını üzerine çekti.

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler