TS'nin evinde bileği bükülmüyor

Turkcell Süper Ligi'nin 19. haftasında kendi sahasında ligde zor günler geçiren Ankaragücü ile karşılaşacak olan Trabzonspor, evinde 383 gündür yenilmiyor. Trabzon'a gelen takımlar için geçmişte Türkiye'nin en zorlu deplasmanı olan Hüseyin Avni Aker Stadı

TS'nin evinde bileği bükülmüyor

Turkcell Süper Ligi'nin 19. haftasında kendi sahasında ligde zor günler geçiren Ankaragücü ile karşılaşacak olan Trabzonspor, evinde 383 gündür yenilmiyor.

Trabzon'a gelen takımlar için geçmişte Türkiye'nin en zorlu deplasmanı olan Hüseyin Avni Aker Stadı eski günlerine kavuşurken, Bordo-mavili takım ligde sahasında oynadığı son 15 maçta yenilgi yüzü görmedi. Trabzonspor deplasmanı rakipler için korkulu bir dış saha oldu.

Bordo-mavili Karadeniz temsilcisi, kendi sahasında en son yenilgisini 19 Ocak 2008 tarihinde 19. haftada oynanan ve bu sezon Hacettepespor adını alan Gençlerbirliği Oftaşspor karşısında almıştı. Rakibine 2-1'lik skorla boyun eğen Trabzonspor, söz konusu karşılaşmanın ardından ligde sahasında oynadığı maçlarda yenilgi yüzü görmedi. Trabzonspor, bu maç sonrası kendi sahasında oynadığı 15 maçta 10 galibiyet 5 beraberlik elde etti. Bordo-mavili takım, bu maçlarda 21 gol atarken, kalesinde ise 10 gol gördü.

Trabzonspor, 19 Ocak 2008 tarihinde bugüne kadar sahasında oynadığı lig maçlarında yüzde 66'lik başarı grafiğiyle oynuyor. Trabzonspor, bu sezon kendi sahasında oynadığı maçlarda 18 puan toplama başarısı gösterdi.
383 gündür evinde bileği bükülmeyen Trabzonspor'un evinde oynadığı maçlar ve aldığı saha sonuçları ise şöyle oluştu:

"2007-2008 SEZONU:
Trabzonspor-Bursaspor: 2-1
Trabzonspor-Manisaspor: :2-2
Trabzonspor-Kasımpaşa: 2-1
Trabzonspor-Kayserispor: 2-1
Trabzonspor-Denizlispor: 2-0
Trabzonspor-Gençlerbirliği: 0-0
Trabzonspor-Fenerbahçe: 2-0

2008-2009 SEZONU:
Trabzonspor-Ankaraspor: 2-1
Trabzonspor-Beşiktaş: 0-0
Trabzonspor-Antalyaspor: 3-2
Trabzonspor-Gaziantepspor: 1-1
Trabzonspor-Hacettepespor: 1-0
Trabzonspor-Sivasspor: 0-0
Trabzonspor-Kocaelispor: 2-1
Trabzonspor-Eskişehirspor: 2-0"

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor