TS'nin eski kalecisi geri dönüyor!

Trabzonspor'da bir dönem forma giyen Brezilyalı kaleci Jefferson'ın Beşiktaş'a önerildiği iddia edildi. Milli takımda da forma giyen kalecinin Türkiye'ye sıcak baktığı öne sürüldü. Almanya'nın Bild Gazetesi'nin iddiasına göre Borussia Dortmund'un kalecisi

TS'nin eski kalecisi geri dönüyor!
Trabzonspor'da bir dönem forma giyen Brezilyalı kaleci Jefferson'ın Beşiktaş'a önerildiği iddia edildi. Milli takımda da forma giyen kalecinin Türkiye'ye sıcak baktığı öne sürüldü.
 
Almanya'nın Bild Gazetesi'nin iddiasına göre Borussia Dortmund'un kalecisi Roman Weidenfeller'in, Bayern Münih'in yanı sıra Fiorentina ve Beşiktaş'ın takibinde olduğu belirtildi.
Ayrıca bir dönem Trabzonspor'un da kalesini koruyan ve şu an ülkesi Brezilya'da Botafogo'da oynayan Jefferson'ın da alternatifler arasında yer aldığı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler