TS'nin eski futbolcusu dünya evine girdi

Trabzonspor’un eski futbolcularından Haluk Kulaçoğlu ve Deniz Kılıç önceki gece düzenlenen muteşem bir düğün ile dünya evine girerken spor,sanat,iş ve siyaset dünyası bu düğünde buluştu.GELİNDEN ZAFER İŞARETİ!Trabzonspor’un eski futbolcularından Haluk Kul

TS'nin eski futbolcusu dünya evine girdi

Trabzonspor’un eski futbolcularından Haluk Kulaçoğlu ve Deniz Kılıç önceki gece düzenlenen muteşem bir düğün ile dünya evine girerken spor,sanat,iş ve siyaset dünyası bu düğünde buluştu.

GELİNDEN ZAFER İŞARETİ!

Trabzonspor’un eski futbolcularından Haluk Kulaçoğlu, İstanbul’un saygın ailelerinden Şahin –Neşe çiftinin biricik kızları Deniz Kılıç ile dünya evine girdi. İstanbul’un güzide mekanlarından  Mihrabat Korusu’nda rüya gibi bir düğünle hayatlarını birleştiren çiftin nikah şahitliğini Basın İlan Kurumu genel müdürü Mehmet Atalay yaptı

 Birbirinden ilginç karelerin göze çarptığı düğünde en ilginç olanı ise damadın ayağına bastıktan sonra gelinin bu hareketini zafer işareti ile taçlandırmasıydı.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor