TS'nin eski antrenörü o takımla anlaştı!

Trabzonspor'da Şenol Güneş ve son olarak Mustafa Reşit Akçay'la çalışan Turgut Kural, Pazarspor ile anlaştı.

TS'nin eski antrenörü o takımla anlaştı!

Teknik Direktör Mustafa Reşit Akçay'ın yardımcı antrenörü olarak Trabzonspor'da ve Akhisar Belediyespor'da çalışan Turgut Kural'ın Rize temsilcisi Pazarspor ile anlaştı.

Kulüp tesislerinde düzenlenen ve futbol şube sorumlusu Doğan İnce'nin hazır bulunduğu törende, Kural ile sezon sonuna kadar sözleşme imzalandı.

İnce, imza töreninde yaptığı açıklamada, takımı geçen yıl kümede tutan ve bu sezon elinden geleni yapan teknik direktör Oktay Çevik'e teşekkür ederek, "Bugün geldiğimiz noktada kan değişikliği yapmak durumunda kaldık ve Turgut Kural hocamızı ekibiyle göreve getirdik. Pazarspor büyük bir camia, daha önce olduğu gibi şimdi de bu sıkıntılı dönemden çıkacağız ve layık olduğumuz yerlere geleceğiz" dedi.

Turgut Kural ise sözleşmenin hayırlı olmasını dileyerek, "Pazarspor'da çalışmak onur verici. Pazarspor'u iyi yerlere getirmek için elimden geleni yapacağım. İyi işler olacak, iyi işler çıkaracağız" diye konuştu.

Turgut Kural'ın yardımcılığını Metin Bak'ın yapacağı, kaleci antrenörü olarak ise Kenan Sivrikaya'nın görev alacağı bildirildi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor