TS'nin en yaşlı üyesine son görev

Dün hayatını kaybeden Trabzonspor'un Divan Kurulu Üyesi ve aynı zamanda en yaşlı kadın üyesi olan Sevim Ayşe Kantarcı toprağa verildi.Sevim Ayşe Kantarcı'nın İskenderpaşa Camii'nde kılınan cenaze namazına, Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, Asbaşkan Nevzat

TS'nin en yaşlı üyesine son görev

Dün hayatını kaybeden Trabzonspor'un Divan Kurulu Üyesi ve aynı zamanda en yaşlı kadın üyesi olan Sevim Ayşe Kantarcı toprağa verildi.

Sevim Ayşe Kantarcı'nın İskenderpaşa Camii'nde kılınan cenaze namazına, Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, Asbaşkan Nevzat Şakar, yönetim kurulu üyeleri, TTSO Yönetim Kurulu Başkanı Suat Hacısalihoğlu, spor camiasından önemli isimler ve yakınları katıldı. Sevim Ayşe Kantarcı'nın tabutunun üzerine de bordo mavili Trabzonspor flama serildi. Kantarcı, daha sonra Trabzon Sülüklü Mezarlığı'nda defnedildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler