TS'nin en iyi ikilisi onlar!

Sezon başında gol yollarında sıkıntı yaşamasına rağmen son haftalarda attığı gollerle dikkat çeken Trabzonspor'da Henrique ve Emre Güral, en iyi hücum ikilisi olarak göze çarpıyor.Bordo-mavili takımda Olcan Adın 9 gol 8 asist yapmasına rağmen Henrique ve

TS'nin en iyi ikilisi onlar!

Sezon başında gol yollarında sıkıntı yaşamasına rağmen son haftalarda attığı gollerle dikkat çeken Trabzonspor'da Henrique ve Emre Güral, en iyi hücum ikilisi olarak göze çarpıyor.

Bordo-mavili takımda Olcan Adın 9 gol 8 asist yapmasına rağmen Henrique ve Emre Gürel Spor Toto Süper Lig'de en iyi hücum ikilisi sıralamasında 5. sırada yer aldılar. Henrique 13 gol 8 asiste imza atarken, Emre Gürel ise 7 gol ve 1 asist yaptı. İki futbolcu toplamda 20 gol ve 9 asistle önemli bir başarılı yakaladılar.

En iyi hücum ikilisi sıralamasında ise Fenerbahçeli oyuncular Moussa Sow ve Emmanuel Emenike yer aldı. İki oyuncu 25 gol ve 13 asistle zirvede yer aldı. 2. sırayı ise Galatasaraylı oyuncular Burak Yılmaz ve Didier Drogba aldı. İki futbolcu 25 gol atıp 12 asist yaptı. 3. sırayı ise Sivassporlu futbolcular aldı. Aatif Chahechouhe ve John Utaka 23 gol ve 13 asist yaparken, 4. sırada ise Akhisar Belediyesporlu oyuncular Baye Oumar Niasse ve Bruno Mezenga yer aldı. İki futbolcu 23 gol 6 asist başarısı gösterdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor