TS'nin Dev rakibinde son dakika!

Trabzonspor'un Şampiyonlar Ligi'ndeki rakiplerinden CSKA Moskova, Rusya Premier Ligi'nin 29. haftasında Spartak Nalchik'i 2-0'lık skor ile geçmeyi başardı.Rusya Premier Ligi'nin 29. haftasında Şampiyonlar Ligi'ndeki temsilcimiz Trabzonspor'un rakiplerinde

TS'nin Dev rakibinde son dakika!

Trabzonspor'un Şampiyonlar Ligi'ndeki rakiplerinden CSKA Moskova, Rusya Premier Ligi'nin 29. haftasında Spartak Nalchik'i 2-0'lık skor ile geçmeyi başardı.

Rusya Premier Ligi'nin 29. haftasında Şampiyonlar Ligi'ndeki temsilcimiz Trabzonspor'un rakiplerinden olan CSKA Moskova, Spartak Nalchik ile karşılaştı.

Arena Khimki Stadı'nda oynanan mücadelede CSKA Moskova, golcü oyuncularından Vagner Love ve Seydou Doumbia'nın golleriyle 3 puanı kazanıp Zenit'i takibini sürdürdü.

Maçın henüz 10. dakikasında bir penaltı vuruşundan yararlanamayan CSKA Moskova, 34. dakikada Trabzonspor'a karşı 2 gol atan Seydou Doumbia'nın asistinde Vagner Love ile öne geçti. Karşılaşmanın ilk yarısı bu skorla sona ererken, ikinci yarıda CSKA farkı arttırmayı, Spartak Nalchik ise beraberlik golün atmayı başaramadı.

Vagner Love maçın 74. dakikasında gördüğü kırmızı kartla takımını yalnız bıraksa da, kalan sürede golleri bulan taraf 10 kişi mücadele eden CSKA oldu. 83. dakikada Alan Dzagoev'in asistinde sahneye çıkan Doumbia, 90. dakikada iki gol daha atarak maçın skorunu belirledi: 4-0. Son 10 dakikada hat trick yapmayı başaran Doumbia, Rusya Premier Ligi'ndeki 22. golüne ulaşırken gol krallığı yarışındaki liderliğini sürdürdü.

CSKA bu galibiyetle puanını 58'e yükseltirken 60 puanlı Zenit'in arkasında 2. sırada yer aldı. Spartak Nalchik ise 21 puan ve maç fazlası ile ligde 16. olarak kendine sondan ikinci sırada yer buldu. CSKA Moskova bir sonraki maçında Şampiyonlar Ligi'nde temsilcimiz Trabzonspor'a konuk olurken, ligin 30. haftasında Moskova derbisinde Lokomotiv'e konuk olacak. Spartak Nalchik ise kendi evinde Amkar Perm'i ağırlayacak.

Rusya Premier Lig'in 30. haftadan sonra ilk 8 takım ve son 8 takım iki gruba ayrılacak ve birbirleriyle ikişer kez daha karşılaşacak. İlk 8 takım şampiyonluk ve Avrupa mücadelesi yaparken, son 8 takım ligde kalabilmek için mücadele edecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler