TS'nın desteklediği aday TBF Başkanı oldu

Türkiye Basketbol Federasyonu yeni Başkanı, Trabzonspor'unda desteklediği ve aynı zamanda Fenerbahçe'nin adayı olduğu gerekçesi ile Trabzon'da tartışmalara yol açan Harun erdenay oldu.Türkiye Basketbol Federasyonu Olağanüstü Genel Kurulunda Başkan adaylar

TS'nın desteklediği aday TBF Başkanı oldu

Türkiye Basketbol Federasyonu yeni Başkanı, Trabzonspor'unda desteklediği ve aynı zamanda Fenerbahçe'nin adayı olduğu gerekçesi ile Trabzon'da tartışmalara yol açan Harun erdenay oldu.

Türkiye Basketbol Federasyonu Olağanüstü Genel Kurulunda Başkan adayları Harun Erdenay ve Lütfü Arıboğan arasında büyük çekişme yaşandı. 5 sandıkta kullanılan 177 delegenin kullandığı oylarla yapılan seçimde toplamda 93 oy alan Harun Erdenay Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı seçildi. Lütfü Arıboğan 81 oy alırken 3 oy geçersiz kullanıldı.

Harun Erdenay Başkan seçilmesinin ardından yapıtığı açıklamada, "Türkiye Basketbolunu ileri götürmek için var gücümle çalışacağım. Bu yolda herkesin desteğine ihtiyacım var. Sizlerin desteğiyle basketbolu daha da ileriye taşıyacağız inşallah" dedi.

İŞTE ERDENAY'IN LİSTESİ!

Yönetim kurulu: Kemal Akar, Akgün Altuğ, Ali Aslan, Efe Aydan, Dinçer Çetintaş, Gökhan Çelik, Bülent Denkdemir, İkram Erzik, Sinan Güreli, Yusuf İzzettin Güven, Hüsnü Karagözoğlu, Ramadan Kumova, Akın Suel

Denetleme kurulu: Cüneyt Olgaç, Oktay Akyüz

Disiplin kurulu: Ata Dinçer, Feridun Öztop, İsmail Bağdatlı, Tuğhan Ünsal, Kutay Kaleli

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler