TS'nin bu haftaki 3'lüğü

Fark kapatıldı...Trabzonspor'da kara bulutlar Antalyaspor mücadelesiyle beraber yerini tekrar pozitif bir havaya bıraktı. Oldukça kritik olarak kabul edilen virajı 3 puanla dönen Bordo-Mavililer, kelimenin tam anlamıyla 1 taşla 3 kuş birden vurdu! Son dön

TS'nin bu haftaki 3'lüğü

Fark kapatıldı...

Trabzonspor'da kara bulutlar Antalyaspor mücadelesiyle beraber yerini tekrar pozitif bir havaya bıraktı. Oldukça kritik olarak kabul edilen virajı 3 puanla dönen Bordo-Mavililer, kelimenin tam anlamıyla 1 taşla 3 kuş birden vurdu! Son dönemlerin en kazançlı haftasında Karadeniz temsilcisi hem sahada hem de saha dışında önemli kazanımlar elde etti. Bunların başında elbette ki, zirve ortaklığı geliyor. Sivas'ın puan kaybını değerlendiren Trabzonspor, aradaki farkın açılmasına da izin vermedi.

Herkes destek oldu

Hem oyuncuları hem teknik heyeti hem de taraftarları sevindiren bir başka nokta ise İbrahima Yattara'nın dönüşü oldu. Antalyaspor maçının devre arasında özellikle Ersun Yanal'ın telkinleriyle toparlanan ve ikinci yarıda bambaşka bir kimlikle mücadele eden Gineli futbolcu, Umut Bulut ile atılan golün de yaratıcısı oldu. Yanal, yıldızından bundan sonra daha iyi bir performans beklediğine vurgu yaparken, eleştirilen Yattara'nın moralinin de eskiye oranla çok daha yüksek olduğu dikkat çekti.

Dolması bekleniyor

İki haftalık kayıplarla hayal kırıklığı yaşayan Bordo-Mavili taraftarların da keyfi Antalyaspor önündeki pozitif futbolla yerine geldi. Avni Aker'de oynanacak olan Konyaspor ve Galatasaray mücadelesinde seyirci desteğine çok ihtiyaç duyacak Trabzonsporlular, olası bir Antalya kaybında işlerin tersine dönmesinden endişe ediyordu. Bu da olmadı, artık şehir tam anlamıyla havaya girdi. Fırtına rüzgarı yeniden arkasına aldı. Yönetim ve takım, içerideki iki karşılaşmada da stadın dolmasını bekliyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler