TS'nin borcu 70 milyon YTL

Trabzonspor yönetim kurulunun faaliyet raporunun onaylandığı genel kurulda, Trabzonspor'un 70 milyon YTL'lik borcunun bulunduğu açıklandı. BORÇ 70 MİLYON YTL- Bu borcun 35 milyon YTL'sinin yakın bir zaman içinde ödenmesi gereken borç olduğu, diğer borcun

TS'nin borcu 70 milyon YTL

Trabzonspor yönetim kurulunun faaliyet raporunun onaylandığı genel kurulda, Trabzonspor'un 70 milyon YTL'lik borcunun bulunduğu açıklandı.

BORÇ 70 MİLYON YTL-

Bu borcun 35 milyon YTL'sinin yakın bir zaman içinde ödenmesi gereken borç olduğu, diğer borcun ise uzun bir vadede olduğu kaydedildi.

-ÜYELİK AİDATLARI ARTTIRILDI-

Trabzonspor'da bir önceki genel kurulda arttırılmayan üyeliğe giriş ve yıllık aidat miktarları, genel kurulda üyelerin oy birliğiyle yükseltildi.

Genel kurulda üyeliğe giriş 24 YTL'den 60 YTL'ye, yıllık aidat ise 120 YTL'den 500 YTL'ye yükseltildi.

Bu arada yönetim kurulu Ziraat Bankası Bölge Müdürlüğü'ne ait, eskiden yemekhane olarak kullanılan binanın 25 yıllık kiralanmasına ilişkin de yetki aldı. Kiralanma yapılırsa, Trabzonspor da Ziya Bey Sitesi'ndeki 1 ve 4 numaralı daireleri bedelsiz olarak Ziraat Bankası'na kiraya verecek.

2009 yılının tahmini bütçesi ise 84 Milyon 710 Bin YTL olarak kabul edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor