TS'nin bir dönemki bomba transferi bakın şimdi nerede?

Trabzonspor'un 2006 yılında Kayserispor'dan 6 Milyon Euro gibi büyük bir bedelle kadrosuna kattığı Gökhan Ünal şimdilerde kariyerinin sonlarına yaklaştı. Trabzonspor'da 54 maçta 19 gol 16 asist yaptıktan sonra Fenerbahçe'ye para artı Burak Yılmaz karşılığ

TS'nin bir dönemki bomba transferi bakın şimdi nerede?

Trabzonspor'un 2006 yılında Kayserispor'dan 6 Milyon Euro gibi büyük bir bedelle kadrosuna kattığı Gökhan Ünal şimdilerde kariyerinin sonlarına yaklaştı. Trabzonspor'da 54 maçta 19 gol 16 asist yaptıktan sonra Fenerbahçe'ye para artı Burak Yılmaz karşılığında gönderilen Gökhan yeni sezonda PTT 1. Lig'de forma giyecek.

Yeni sezonda Süper Lig hedefiyle yola çıkan Karşıyaka, Balıkesirspor’da forma giyen Gökhan Ünal’ı renklerine bağladı. Yeşil-kırmızılı ekiple 1 yıllık sözleşme imzalayan golcü oyuncu, 2014-2015 sezonunda 23 maçta 5 gol kaydetti. Kariyerinin büyük bir bölümünü Süper Lig'de geçiren Gökhan Ünal, 2005-2006 sezonunda 25 gol atarak Süper Lig'in Gol Kralı olmuştu.

Karşıyaka’ya geldiği için mutluluk duyduğunu belirten Gökhan, “Karşıyaka forması ile şampiyonluk yaşamak istiyorum. Gollerime yeşil-kırmızılı forma ile devam edeceğim” dedi.

20

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler