TS'nin Bilbao için muhtemel 11'i

UEFA Avrupa Ligi play-off turunda Türk Telekom Arena Stadı'nda yarın İspanya'nın Athletic Bilbao takımı ile ilk maçta aldığı 0-0'lık sonucun rövanşında karşılaşacak olan Trabzonspor, maça odaklandı.İlk kez bir İspanyol takımını eleyerek UEFA Avrupa Ligi'n

TS'nin Bilbao için muhtemel 11'i

UEFA Avrupa Ligi play-off turunda Türk Telekom Arena Stadı'nda yarın İspanya'nın Athletic Bilbao takımı ile ilk maçta aldığı 0-0'lık sonucun rövanşında karşılaşacak olan Trabzonspor, maça odaklandı.

İlk kez bir İspanyol takımını eleyerek UEFA Avrupa Ligi'nde gruplara kalmayı hedefleyen bordo-mavililerde yarınki maç öncesi adeta nefesler tutuldu.

Bordo-mavili takımın taraftarları da karşılaşmaya Benfica maçından daha çok ilgi gösteriyor. Satışa çıkarılan 49 bin biletin şu an itibariyle 34 binin satıldığı belirtildi. Karadeniz ekibinin, 3 Ağustos'ta Avrupa Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda Benfica ile Atatürk Olimpiyat Stadı'nda yaptığı karşılaşmayı ise 32 bin kişi izlemişti.

-YENER: ''YOLUMUZA DEVAM ETMEK İSTİYORUZ''-

Kulüp genel sekreteri Hasan Yener, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yarın çok önemli bir karşılaşmaya çıkacaklarını, maça konsantre olduklarını söyledi.

Sahadan galibiyetle ayrılarak Avrupa kupasında yollarına devam etmek istediklerini ifade eden Yener, ''Bunun için Athletic Bilbao engeleni geçmek istiyoruz. İlk maçta iyi bir sonuçla sahadan ayrıldık. Bunun pekişmesi için ikinci maçtan galibiyetle ayrılmalıyız'' dedi.

Taraftarların bu maçta 12. adam değil, 1. adam olduğunu daha önce dile getirdiklerini söyleyen Yener, ''Taraftarlarımız maça büyük ilgi gösteriyor. Arena Stadı'nda onların desteği ile turu geçeceğimize inanıyoruz'' diye konuştu.

-MUHTEMEL 11-

Trabzonspor'da, yarınki karşılaşmada kart cezalıları Burak, Adrian ve Colman forma giyemeyecek. Uzun süredir sakatlıkları bulunan Onur, Piotr Brozek, Tayfun ve Murat Tosun kadroda yer almıyorlar.

Teknik direktör Şenol Güneş'in cezalı oyuncuların yokluğunda kart cezası biten Zokora ile Alanzinho'yu orta alanda görevlendirmesi, forvette de Benfica ile yapılan rövanş maçında ilk 11'de sahaya sürdüğü Pawel'i tekrar oynatması bekleniyor.

Karadeniz ekibinin yarınki karşılaşmaya Tolga, Mustafa, Giray, Glowacki, Celustka, Zokora, Serkan, Alanzinho, Halil, Pawel ve Henrique 11'i ile çıkması bekleniyor.

-ALMAN HAKEM YÖNETECEK-

Trabzonspor'un İspanya'nın Athletic Bilbao takımı ile Türk Telekom Arena'da oynayacağı karşılaşmayı Almanya Futbol Federasyonu'ndan Knut Kircher yönetecek.

Saat 21.30'da başlayacak karşılaşmada Kircher'in yardımcılıklarını Jan-Hendrik Salver ile Stefan Lupp yapacak. Müsabakanın dördüncü hakemi ise Marco Fritz.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor