TS'nin Başkentle son TANGOSU

Ligde bu sezon Ankara takımlarıyla yaptığı maçları kaybetmeyen Trabzonspor, sahasındaki 71 günlük galibiyet özlemine Gençlerbirliği karşısında son vermek istiyor. Bordo-mavililer, Kırmızı-siyahlı rakibi karşısında Başkent takımlarıyla yapacağı son maça çı

TS'nin Başkentle son TANGOSU

Ligde bu sezon Ankara takımlarıyla yaptığı maçları kaybetmeyen Trabzonspor, sahasındaki 71 günlük galibiyet özlemine Gençlerbirliği karşısında son vermek istiyor. Bordo-mavililer, Kırmızı-siyahlı rakibi karşısında Başkent takımlarıyla yapacağı son maça çıkacak.

Sahasında en son galibiyeti 19. haftada Ankaragücü'nü 2-1 yenerek elde eden Trabzonspor, sahasında yaşadığı şansızlığı yine bir Ankara takımı karşısında son vermek istiyor. 71 gündür Hüseyin Avni Aker Stadyumu'nda galip gelemeyen Bordo-mavililer, Başkent takımları karşısındaki şansını rakibi Gençlerbirliği karşısında da sürdürmek istiyor.
Geçtiğimiz hafta deplasmanda Hacettepe karşısında galibiyet özlemine son veren Bordo-mavili takım sahasında ağırlayacağı Gençlerbirliği'de yenerek evindeki galibiyet özlemini sonlandırmak istiyor. Ankara takımları karşında şanslı taraf olan Karadeniz Temsilcisi Trabzonspor, rakibi karşısında sahadan galibiyetle ayrılarak zirve yolunda puan kaybı yaşamak istemiyor.

Bu sezon, Ankara takımları ile yaptığı maçları kazanma başarısı göstererek 21 puan toplayan Trabzonspor, Başkent temsilcisi Gençlerbirliği karşısında da sahadan galip ayrılıp bu şansını sürdürmek istiyor. Geçtiğimiz hafta Hacettepespor karşısında kötü gidişe dur diyen Bordo-mavili takım Gençlerbirliği karşısında da evinde yaşadığı puan kayıplarına dur demek istiyor.

Karadeniz temsilcisi Trabzonspor, bu sezon Başkent takımlarıyla yaptığı 7 maçı da kazanma başarısı gösterdi. Ankara takımlarıyla ligin ilk devresinde yaptığı tüm maçları kazanan Bordo-mavili takım ikinci yarıda da Ankaraspor, Ankaragücü ve Hacettepe galibiyetleri elde etti.
Başkent temsilcileriyle evinde 3 maç yapan Bordo-mavili takım 4 maçta deplasmanda oynadı. Söz konusu karşılaşmalardan galibiyetle ayrılmasını bilen Trabzonspor ligde topladığı 50 puanın 21'ni Ankara takımlarından aldı.

Trabzonspor, Ankara takımları ile yaptığı 7 maçta 14 gol atma başarısı gösterirken, kalesinde ise 3 gol gördü.

Bordo-mavili takımın bu sezonun Ankara takımlarıyla yaptığı maçlar ve aldığı sonuçlar ise şöyle:
1. Hafta. Trabzonspor-Ankaraspor........:2-0
2. Hafta. Ankaragücü-Trabzonspor........:1-2
10. Hafta. Trabzonspor-Hacettepespor...:1-0
11. Hafta. Gençlerbirliği-Trabzonspor......:0-1
18. Hafta.Ankaraspor-Trabzonspor...........:0-2
19. Hafta Trabzonspor-Ankaragücü ......:2-1
27. Hafta Hacettepe-Trabzonspor..........:1-4

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler