TS'nin başarısı tartışmaya açıldı

Pazar günü akşamı Devletin resmi televizyonu TRT1'de yayınlanan anket tepkilere neden oldu.TRT'YE HİÇ YAKIŞMADIHaber61'e ulaşan maillerde haber61.net ziyaretçileri “Stadyum” adlı spor programında “Lig'in 11. haftası itibarı ile en başarılı takım hangisi”

TS'nin başarısı tartışmaya açıldı

Pazar günü akşamı Devletin resmi televizyonu TRT1'de yayınlanan anket tepkilere neden oldu.

TRT'YE HİÇ YAKIŞMADI

Haber61'e ulaşan maillerde haber61.net ziyaretçileri “Stadyum” adlı spor programında “Lig'in 11. haftası itibarı ile en başarılı takım hangisi” konusu ile düzenlenen anketi eleştirerek, “TRT gibi bir kurum SMS mesajları ile bir kazanç elde etmek için böylesine anlamsız bir anket düzenlememeliydi. Devletin televizyonuna bu hareket hiç ama hiç yakışmadı” şeklinde serzenişlerde bulundular.

TS'NİN BAŞARISI GÖLGELENMEYE ÇALIŞILDI

Turkcell Süper Lig'in 4 büyük takımı arasında yapılan bu anket ile, TRT'nin Turkcel Süper Lig'in 11. hafta sonu itibarı ile Trabzonspor'un başarısını gölgelemek istercesine bir tutum içerisinde olduğunu ifade eden bazı ziyaretçilerimiz “Lig'in 11'nci haftası sonunda Lig lideri Trabzonspor, Trabzonspor'un zirvede olması 11'nci hafta itibarı ile en başarılı takımın kim olduğunun göstergesidir. TRT bu anketle kime hizmet ediyor. Özel kanallarda böyle bir anket yapılsa anlarız da devletin televiyonunda böyle bir anketin yayınlanması TRT'nin tarafsız yayıncılığını gölgelemektedir” ifadelerine yer verdiler.

TRABZONSPOR'A SMS DESTEĞİ

Bir çok Trabzonspor taraftarı, TRT'nin bu anketini eleştirdikleri için oy kullanmadıklarını ve buraya sms ile oy göndermektense , TS yazıp 6761'e oy göndererek Trabzonspor'a destek verdiklerini söylediler.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor