TS'nin bağışı bile veresiye

Trabzonspor Başkanı Nuri Albayrak, ligin ilk yarısındaki 5 maçlık seyircisiz oynama cezasının bitmesiyle Avni Aker'de oynanacak 3 müsabakanın gelirlerini şehit ailelerine bağışlayacaklarını açıklamıştı.Beklenen bağış dün gerçekleşti ve 75 bin YTL'si şehit

TS'nin bağışı bile veresiye

Trabzonspor Başkanı Nuri Albayrak, ligin ilk yarısındaki 5 maçlık seyircisiz oynama cezasının bitmesiyle Avni Aker'de oynanacak 3 müsabakanın gelirlerini şehit ailelerine bağışlayacaklarını açıklamıştı.

Beklenen bağış dün gerçekleşti ve 75 bin YTL'si şehit ailelerine, 25 bin YTL'si ise Mehmetçik Vakfı'na verilmek üzere iki adet çek Vali Okutan'a teslim edildi.

Giderayak Böyle Yaptılar
CEZANIN bitmesiyle sahasında oynadığı 3 maçtan elde edilen gelirin en az 300 bin YTL olmasına rağmen teslim edilen rakamın 100 bin YTL olması akla farklı soru işaretleri getirdi. Hasılatın tamamının şehit ailelerine verilmediği belirtilirken, verilen 100 bin YTL'lik çeke 17.03.2008 tarihi konulması ve ödemenin gelecek yönetime bırakılması skandal olarak nitelendirildi.

Trabzonspor Kulübü Başkanı Nuri Albayrak, ligin ilk yarısında alınan 5 maç seyircisiz oynama cezasının bitmesiyle birlikte Avni Aker Stadyumu'nda oynanacak Galatasaray, Gaziantepspor ve İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçlarının gelirlerini şehit ailelerine ve Mehmetçik Vakfı'na bağışlayacaklarını açıkladı. Beklenen bağış dün gerçekleşti ve Albayrak'ın yardımcısı Muzaffer Ermiş, 75 bin YTL'si şehit ailelerine, 25 bin YTL'si ise Mehmetçik Vakfı'na verilmek üzere iki adet çeki Vali Nuri Okutan'a teslim etti.

GİDERAYAK SKANDAL!
Trabzonspor'un cezasının bitmesinin ardından kendi sahasında oynadığı toplam 3 maçtan elde edilen gelir en az 300 bin YTL olarak tahmin edilirken, bağış miktarının sadece 100 bin YTL olması, hâsılatın tamamının bağışlanmadığı iddialarını gündeme getirdi. Ancak Vali Okutan'a teslim edilen çeklerin ödeme tarihleri daha büyük bir skandalı ortaya çıkardı. Çünkü her iki çekin ödeme tarihi 17 Mart 2008 olarak yazılmıştı. Hafta sonunda yapılacak kongrede yeniden aday olmayacağını açıklayan Nuri Albayrak, şehit ailelerine vaat ettiği parayı bağışlamış gibi gözüktü ancak, bu paranın ödemesini gelecek yönetime bırakmış oldu.

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler