TS'nin ayağına kurşun sıkamam

Galatasaray'ın eski yöneticisi Abdurrahim Albayrak, Beşiktaşlı taraftarların hala unutamadığı Pascal Nouma'nın ve adı Trabzonspor ile özdeşleşen Gökdeniz Karadeniz'in sarı kırmızılı kulübün kapısından döndüğünü açıkladı!.. Lig TV'de yayınlanan Futbol Günd

TS'nin ayağına kurşun sıkamam

Galatasaray'ın eski yöneticisi Abdurrahim Albayrak, Beşiktaşlı taraftarların hala unutamadığı Pascal Nouma'nın ve adı Trabzonspor ile özdeşleşen Gökdeniz Karadeniz'in sarı kırmızılı kulübün kapısından döndüğünü açıkladı!..

Lig TV'de yayınlanan Futbol Gündemi programına katılan Abdurrahim Albayrak,  şu anda Rubin Kazan forması giyen Gökdeniz Karadeniz'in de Galatasaray'a transferinden son anda vazgeçtiklerini açıkladı.

G.Saray'daki yöneticiliği döneminde, Gökdeniz'in 24 saat ofisinde kaldığını belirten Abdurrahim Albayrak, “Bir Rizeli olarak, Trabzonspor'un ayağına kurşun sıkamazdım. Trabzonlu arkadaşlarımızla görüştük ve bu transferden de vazgeçtik” diyerek, bir dönem transfer piyasasında yaşanan birbirinden çarpıcı gelişmeleri gün yüzüne çıkardı.

Galatasaray'da yöneticilik yaparken, Fransız futbolcuyla Beşiktaş'a ikinci kez gelmesinden önce anlaştıklarını ancak o zaman futbol şube sorumlusu olan Yıldırım Demirören'in isteği üzerine bu transferden vazgeçtiklerini söyledi.

Kendileri için Beşiktaş ile olan dostluklarının Nouma'dan daha değerli olduğunu vurgulayan Albayrak, “O dönem transferi bitirmeden önce Yıldırım Demirören'i aradım. 'Nouma'yı transfer etmek istiyoruz. Siz ne dersiniz?' diye sordum. Demirören de bana, 'Almasanız iyi olur. Eğer size gelir ve iyi oynarsa taraftar bizi topa tutar' diye cevap verdi. Ben de 'Bizim için Beşiktaş bir tane ama Nouma yüz bin tane' diyerek bu transferi kapadım” dedi.

Bu olaydan sonra Fatih Akyel'in de Beşiktaş'a transferinin söz konusu olduğunu ve bu kez de Demirören'in kendisini aradığını söyleyen Abdurrahim Albayrak, “Bu sefer de ben, Demirören'e 'Almasanız iyi olur' dedim ve Demirören, 'Bizim için G.Saray bir tane, Fatih Akyel yüz bin tane' cevabını verdi ve Beşiktaş transferden vazgeçti” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler