TS'nin Antalya ile 26. randevusu

İki takım arasında bugüne kadar oynanan 25 maçta Trabzonspor 16 galibiyet alırken, 4 kez ise sahadan mağlubiyetle ayrıldı. Taraflar, 5 karşılaşmada ise birbirlerine üstünlük kuramadı. Trabzonspor bu maçlarda 42 gol atarken, kalesinde 22 gol gördü. İki tak

TS'nin Antalya ile 26. randevusu
İki takım arasında bugüne kadar oynanan 25 maçta Trabzonspor 16 galibiyet alırken, 4 kez ise sahadan mağlubiyetle ayrıldı. Taraflar, 5 karşılaşmada ise birbirlerine üstünlük kuramadı. Trabzonspor bu maçlarda 42 gol atarken, kalesinde 22 gol gördü.

İki takım arasında Trabzon'da oynanan 12 maçta Bordo-mavili takım 7 galibiyet elde ederken, Antalyaspor'un ise sadece 1 galibiyeti bulunuyor. Trabzon'da oynanan 4 karşılaşma ise beraberlikle sonuçlandı. Bordo-mavili ekibin bu maçlarda attığı 22 gole Antalyaspor 10 golle cevap verdi.

Trabzonspor'un yarın akşam oynanacak karşılaşmada şu muhtemel 11 ile sahaya çıkması bekleniyor:
"Tolga, Tayfun, Song, Egemen, Cale, Hüseyin, Selçuk, Colman, Isaac, Gökhan, Umut Bulut"

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler