TS'nin Ankara ziyaretleri

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, Asbaşkan Hayrettin Hacısalihoğlu, Başkan Yardımcısı Necmettin Aytekin, Genel Sekreter Hasan Yener ve Hukuk İşleri Sorumlusu Ali Sürmen bugün Başkent Hastanesi sahibi Prof. Dr. Mehmet Haberal'ı ziyaret ettiler. Ziyaretin ke

TS'nin Ankara ziyaretleri
Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, Asbaşkan Hayrettin Hacısalihoğlu, Başkan Yardımcısı Necmettin Aytekin, Genel Sekreter Hasan Yener ve Hukuk İşleri Sorumlusu Ali Sürmen bugün Başkent Hastanesi sahibi Prof. Dr. Mehmet Haberal'ı ziyaret ettiler.

Ziyaretin kendisini çok mutlu ettiğini belirten Haberal, “Trabzonspor Türk futbolu için çok önemlidir. Sürekli zirvede olması gerekir” dedi.

Başkan Sadri Şener ise camiayı bütünleştirme ve dinamikleri hareket geçirme adına çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiğini vurguladı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler