TS'nin Akhisar'a şansı tutmuyor.

Spor Toto Süper Lig'in 20. haftasında kendi evinde Akhisar Belediyespor ile karşılaşacak olan Trabzonspor, rakibiyle 4. kez karşı karşıya geliyor.İki takım arasında oynanan 3 maçta konuk ekibin üstünlüğü bulunuyor. Taraftarı önünde oynayacağı bu maçtan ga

TS'nin Akhisar'a şansı tutmuyor.

Spor Toto Süper Lig'in 20. haftasında kendi evinde Akhisar Belediyespor ile karşılaşacak olan Trabzonspor, rakibiyle 4. kez karşı karşıya geliyor.

İki takım arasında oynanan 3 maçta konuk ekibin üstünlüğü bulunuyor. Taraftarı önünde oynayacağı bu maçtan galibiyetle ayrılmanın planlarını yapan Karadeniz ekibi, Akhisar Belediyespor ile daha önce oynadığı 3 maçta 2 mağlubiyet ve 1 galibiyet elde etti. Bordo-mavili takım attığı 3 gole karşılık ise kalesinde 5 gol gördü. İki takım arasında ligin ilk yarısında oynanan maçı Trabzonspor deplasmanda 3-0 kaybetmişti.

MUHTEMEL İLK 11

Trabzonspor'un yarınki karşılaşmaya, "Onur, Bosingwa, Mustafa, Aykut Demir, Kadir Keleş, Zokora, Colman (Bourceanu), Adrian, Olcan, Özer ve Emre" ilk 11'i ile çıkması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor