TS'nin 40.Yıl Mesajları

Trabzonspor'un 40. yıl mesajı yazılarda kaldı. Bordo-mavili kulübün kuruluşunun 40. yıldönümü nedeniyle kulübün resmi internet sitesinde yayınlanan 40. yıl mesajının taraftarlar tarafından algılanamadığını olaylı Sivasspor maçı bir kere daha gösterdi.Yayı

TS'nin 40.Yıl Mesajları

Trabzonspor'un 40. yıl mesajı yazılarda kaldı. Bordo-mavili kulübün kuruluşunun 40. yıldönümü nedeniyle kulübün resmi internet sitesinde yayınlanan 40. yıl mesajının taraftarlar tarafından algılanamadığını olaylı Sivasspor maçı bir kere daha gösterdi.

Yayınlanan 40. yıl mesajında kavganın, öfkenin, nefretin yerini dostluk ve sevginin alması gerektiği vurgulanırken, Bordo-mavili taraftarlar Sivasspor maçında kulüpleri tarafından verilmek istenen tüm bu mesajlara rağmen yine olay çıkartarak hem kulüplerine hem de Türk sporuna zarar verdiler.

Maçın bitimine saniyeler kala çıkan olaylar nedeniyle karşılaşma tatil edilirken, Trabzonspor'un 3 puanının silinmesi ve ceza alması gündemde.
Trabzonspor internet sitesinde yayınlanan 40. yıl mesajı şöyle:

"Kavgayı ağacın yaprağına yaz
Sonbahar gelsin, yapraklar kurusun diye

Öfkeyi bir bulutun üstüne yaz
Yağmur yağsın, bulut yok olsun diye

Nefreti karların üstüne yaz
Güneş açsın, karlar erisin diye

Ve dostluk ile sevgiyi yeni doğmuş bebeklerin yüreğine yaz
Onlar büyüsün, dünyayı sarsın diye

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor