TS'nin 2.'liği Rize'yi de karıştırdı

Fenerbahçe’nin deplasmanda Sivasspor’u 4–3 yenerek, rakibi Trabzonspor’un önünde averajla Spor Toto Süper Lig Şampiyonluğunu kazanması hem Trabzon’u hem de Rize’yi karıştırdı.Rize Cumhuriyet Meydanı’nda kutlama yapmak isteyen ve çoğunluğu öğrenci olan Fen

TS'nin 2.'liği Rize'yi de karıştırdı

Fenerbahçe’nin deplasmanda Sivasspor’u 4–3 yenerek, rakibi Trabzonspor’un önünde averajla Spor Toto Süper Lig Şampiyonluğunu kazanması hem Trabzon’u hem de Rize’yi karıştırdı.

Rize Cumhuriyet Meydanı’nda kutlama yapmak isteyen ve çoğunluğu öğrenci olan Fenerbahçeliler, Rizesporlu ve Trabzonsporlu taraftarların tepkisiyle karşılaştı. ‘Burası Kadıköy değil Rize’ sloganı atarak grubun üzerine saldıran vatandaşlar, Fenerbahçe bayrağını alarak yakmak istedi ancak polis tarafından engellendi. Yaklaşık 50 kişilik taraftar grubu daha sonra kutlama yapmak üzere alana gelen ve aralarında kadınların da bulunduğu 10 kişilik gruba saldırdı, Fenerbahçeli taraftarları caddelerde kovaladı. Yaklaşık iki saat meydanda kalarak kutlama yapılmasını engelleyen Rizespor ve Trabzonsporlu taraftarlar daha sonra olaysız şekilde dağıldı. Çıkan olaylarda yaralanan iki Fenerbahçeli taraftar hastanede tedavi altına alındı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler