TSliler'in UEFA eylemi gerçekleşmedi

Trabzonspor'un öncülüğünde "Yeşil sahada Adalet Platformu'nun" bugün yerel saatle 11.00'de Nyon'daki UEFA Merkezi'nin önünde yapacağı "Temiz Futbol Eylemi" gerçekleşemedi.97 haftadan bu yana Vicdan Rengi Formalar ile eylem yapan Temiz Futbol Gönüllüleri,

TSliler'in UEFA eylemi gerçekleşmedi

Trabzonspor'un öncülüğünde "Yeşil sahada Adalet Platformu'nun" bugün yerel saatle 11.00'de Nyon'daki UEFA Merkezi'nin önünde yapacağı "Temiz Futbol Eylemi" gerçekleşemedi.

97 haftadan bu yana Vicdan Rengi Formalar ile eylem yapan Temiz Futbol Gönüllüleri, 3. kez Nyon'da toplanmak istediler ama bunu gerçekleştiremediler.

Yapılamamasının sebebi ise Almanya'dan 3 otobüs ile yola çıkan Trabzonsporluların gelecekleri yol üzerinde bulunan bir tünelde trafik kazasının olması ve tünelin kapanması oldu.

Bu arada UEFA'nın önünde Nyon polisinin önlem aldığı ve UEFA'nın kapısının önüne de özel güvenlik güçlerinin yerleştirildiği görüldü.

Ancak kafilenin protesto yerine gelemeyeceği öğrenildikten sonra yerel saatle 12.30'da polis ve güvenlik güçleri UEFA'nın önünden ayrıldılar.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor