TS'lilerden bordo- mavi yemin!

Düğmeye başkan bastıTrabzonspor'da geçtiğimiz hafta sonunda gelen Denizlispor hüsranının yaraları çabuk sarıldı... Bunda başta Başkan Sadri Şener olmak üzere, yöneticiler ve teknik heyetin takımı sahiplenmesinin rolü ise çok büyük oldu. Aile havasının boz

TS'lilerden bordo- mavi yemin!

Düğmeye başkan bastı

Trabzonspor'da geçtiğimiz hafta sonunda gelen Denizlispor hüsranının yaraları çabuk sarıldı... Bunda başta Başkan Sadri Şener olmak üzere, yöneticiler ve teknik heyetin takımı sahiplenmesinin rolü ise çok büyük oldu. Aile havasının bozulmaması için büyük çaba harcayan Trabzonspor'un kurmaylarının desteğine Bordo-Mavili futbolcular da kayıtsız kalmadı. Karadeniz temsilcisinin tüm oyuncuları, Antalyaspor deplasmanı öncesinde teknik heyete söz verdi.

Tribün tepkisine yorum

Sezon sonuna kadar bir daha Trabzonspor'un asla Denizlispor maçındaki durgunluğu tekrarlamayacağını belirten Bordo-Mavili futbolcuların, tribünlerin tepkisini de anlayışla karşıladığı öğrenildi. Bu arada kaptan Hüseyin'in ve takımın eski oyuncularının da özellikle yabancı futbolcuların moral bozukluğundan kurtulması için yoğun çaba harcadığı bildirildi. Trabzonspor mutlak galibiyet parolasıyla çıkacağı Antalya sınavının ardından evinde Galatasaray'ı ağırlayacak.

Yönetimden son mesaj

Bu arada yönetim, takımın ardından camiaya da resmi site aracılığı ile mesajlar yolladı. Açıklamada özetle şu ifadeler kullanıldı: Denizli yenilgisi elbette beklenmedik bir sonuçtur. Ancak camianın her ferdi bu kulübün bir parçası olduğundan hareketle sorumlu davranmalıdır. Şimdi suçlu arama değil, ekip anlayışıyla hareket edip talihsizliğin giderilme zamanıdır. Sevinçler kadar üzüntüleri de paylaşmak zorundayız. Bizler her zamanki gibi teknik heyet ve takıma güveniyoruz.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor