TS'liler Türkiye'yi temsil edecekler

Trabzonspor'un başarılı judocuları Gülkader Şentürk, Mihriban Öner ve Oğuz Kaan Topal, Trabzon'un 23-30 Temmuz tarihlerinde ev sahipliği yapacağı 11. Avrupa Gençlik ve Olimpik Oyunları’nda (EYOF) Türkiye'yi temsil edecekler.Trabzon’dan başka sporcunun olm

TS'liler Türkiye'yi temsil edecekler

Trabzonspor'un başarılı judocuları Gülkader Şentürk, Mihriban Öner ve Oğuz Kaan Topal, Trabzon'un 23-30 Temmuz tarihlerinde ev sahipliği yapacağı 11. Avrupa Gençlik ve Olimpik Oyunları’nda (EYOF) Türkiye'yi temsil edecekler.

Trabzon’dan başka sporcunun olmadığı oyunlarda 48 kiloda Gülkader Şentürk, 70 kiloda Mihriban Öner ve 73 kiloda Oğuz Kaan Topal madalya mücadelesi verecekler.

Judo müsabakaları 26-27 ve 28 Temmuz tarihlerinde Of Spor Salonu’nda yapılacak. Müsabakaların başlama saati ise 13.00 olarak belirlendi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor