TS'liler Özgener'i sıkıntıya soktu!

Kritik Belçika sınavı, yaklaşan Futbol Federasyonu seçimi ve Trabzonspor'un şike yapıldığı yolundaki iddialarının Başkan Mahmut Özgener'i oldukça strese soktuğu öğrenildiFutbol Federasyonu Başkanı Mahmut Özgener’in kafası karmakarışık... A Milli Takım ile

TS'liler Özgener'i sıkıntıya soktu!

Kritik Belçika sınavı, yaklaşan Futbol Federasyonu seçimi ve Trabzonspor'un şike yapıldığı yolundaki iddialarının Başkan Mahmut Özgener'i oldukça strese soktuğu öğrenildi

Futbol Federasyonu Başkanı Mahmut Özgener’in kafası karmakarışık... A Milli Takım ile Hollanda’da bulunan tecrübeli futbol adamının, sıkıntılı bir süreç geçirdiği belirtildi. İlk olarak, Belçika ile oynanacak kritik sınavı düşünen Özgener’in bu maçta alınacak bir mağlubiyetin EURO 2012 hayallerinin suya düşmesi anlamına geleceğinden dolayı endişeli olduğu öğrenildi. Ayrıca haziran ayı içerisinde yapılacak Futbol Federasyonu Genel Kurulu’ndaki başkanlık seçiminin de Özgener’in aklında soru işaretleri oluşturduğu kaydedildi.

EPEYCE YIPRANACAK

Son dönemde medyada çıkan Mehmet Atalay isminin, Mahmut Özgener’i rahatsız ettiği bildirildi. Son olarak, Emre Belözoğlu ve Kağan Söylemezgiller arasında yaşandığı iddia edilen mesaj polemiği nedeniyle Trabzonspor’un şike yapıldığı ve bu nedenle ligin tescil edilmemesi yolundaki başvurusu Özgener’i strese sokuyor. Yani 3 Haziran’da Belçika maçıyla başlayacak süreç Özgener’i epeyce yıpratacak gibi gözüküyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor