TS'liler durdurulup aranacak!

Trabzonspor'un Samsunspor’la oynayacağı müsabakayı Samsun’a gelerek 19 Mayıs Stadı’nda izleyecek taraftarlar için Trabzonspor kulübünden bir duyuru yapıldı.Buna göre müsabakayı için izlemek için Samsun’a gelen taraftarlar Bölge Trafik Müdürlüğü önünde dur

TS'liler durdurulup aranacak!

Trabzonspor'un Samsunspor’la oynayacağı müsabakayı Samsun’a gelerek 19 Mayıs Stadı’nda izleyecek taraftarlar için Trabzonspor kulübünden bir duyuru yapıldı.

Buna göre müsabakayı için izlemek için Samsun’a gelen taraftarlar Bölge Trafik Müdürlüğü önünde durdurulup aranmalarıyla bilet ve kimlik kontrolleri gerçekleştirildikten sonra polis ekipleri tarafından stadyuma getirilecek ve kendileri için ayrılan tribüne yerleştirilecekler.

Ayrıca sahaya yabancı madde atan ve hakaret içerikli söz söyleyenler için işlem yapılacak. 6222 sayılı Sporda Şiddet ve Düzensizliğin Önlenmesine dair kanun gereğince gereken kurallar uygulanacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor