TS'li yöneticiden Constant açıklaması

Trabzonspor'da disiplinsiz hareketleri nedeniyle kendisine izin verilen ve savunması istenen Gineli oyuncu Kevin Constant için kararın bugün verilmesi bekleniyor.Trabzonspor Basın sözcüsü Yakup Aslan konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada Constant konu

TS'li yöneticiden Constant açıklaması

Trabzonspor'da disiplinsiz hareketleri nedeniyle kendisine izin verilen ve savunması istenen Gineli oyuncu Kevin Constant için kararın bugün verilmesi bekleniyor.

Trabzonspor Basın sözcüsü Yakup Aslan konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada Constant konusunda bir karar vereceklerini dile getirerek, "Constant hepimizin ortak sorunu. Kulübün menfaatleri doğrultusunda bir karar alacağız. Kendi duygularımızla değil, kulüp çıkarları doğrultusunda hareket edeceğiz. Yönetim kurulundan çıkacak kanaat doğrultusunda hareket edeceğiz" açıklamasında bulundu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor