TS'li yönetici "Yargısız infaz"

 Spor Toto Süper Lig'de tatil edilen Trabzonspor-Fenerbahçe maçında yaşanan saha ve seyirci olayları nedeniyle Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK) tarafından 6 maç sahasında seyircisiz oynama cezası alan bordo-mavili kulüpte, başkan yardımcısı Ali U

TS'li yönetici "Yargısız infaz"
 Spor Toto Süper Lig'de tatil edilen Trabzonspor-Fenerbahçe maçında yaşanan saha ve seyirci olayları nedeniyle Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK) tarafından 6 maç sahasında seyircisiz oynama cezası alan bordo-mavili kulüpte, başkan yardımcısı Ali Uzunay, adaletsizliğin devam etmesi halinde, öfke ve nefretin önüne geçemeyeceklerini belirtti.
 
Uzunay, yaptığı yazılı açıklamada, verilen cezanın Trabzonspor'a karşı yargısız infazın bir göstergesi olduğuna değinerek, şunları kaydetti:
 
"Daha önceleri oynanan derbi maçlarında çıkan olaylara bakıldığında verilen bu cezanın tamamıyla yanlı verildiğini anlamaktayız .Binlerce insanın girdiği statların yangın yerine çevrildiği, insanların yaralandığı ve hayati tehlikelerin yaşandığı maçlarda bile bu kadar ceza verilmemiştir. Trabzon'daki olayları tasvip etmemekle beraber çıkan olaylar olduğundan çok abartılmıştır. Sahaya hiçbir seyirci girmemiş, futbolculara fiili bir saldırı dahi olmamıştır. Rakip takımın kalecisi seyircimizi tahrik etmek için elinden gelen tüm çirkefliği yapmıştır ve bunlar görüntülerle kayıt altındadır. Tüm bu olanlara bakıp da 6 maç ceza vermek tamamıyla düşman vari bir karardır."
 
Verilen kararı, "şike koruyucularının gerçek yüzleri ortaya çıkmıştır" diye değerlendiren Uzunay, "Adaletsizlik bu şekilde devam ederse, bu öfke ve nefretin önüne geçemeyiz. Herkes haddini bilmeli ve bir karar verirken yapılanlara göre karar verilmelidir. TFF vermiş olduğu bu kararla tartışılır olan itibarını hepten kaybetmiştir. Kime ve neye hizmet ettikleri gün yüzüne daha da çıkmıştır. Biz ceza almaya değil, bu adaletsizliğe ve çifte standarda karşıyız" ifadesini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor