TS'li Yönetici neler söyledi?

Bekiroğlu, Trabzonspor'a karşı hakem hataları olduğunu belirttiği Radyospor'a verdiği röportajda, "Oluşturulan psikolojik baskı ortamından hakemler etkilendi. Aykut hoca eminim şimdi de 'Trabzonspor'a karşı haksızlık yapılıyor' diyecektir. " dedi. Bekiroğ

TS'li Yönetici neler söyledi?

Bekiroğlu, Trabzonspor'a karşı hakem hataları olduğunu belirttiği Radyospor'a verdiği röportajda, "Oluşturulan psikolojik baskı ortamından hakemler etkilendi. Aykut hoca eminim şimdi de 'Trabzonspor'a karşı haksızlık yapılıyor' diyecektir. " dedi.

Bekiroğlu, basına da yansıyan transfer haberleriyle ilgili yaptığı açıklamada ise, "Şampiyonluk yarışı veren bir takım, maç yapacağı takımın futbolcusuna transfer teklifi yapmamalı ya da bu yönde temas kurmamalı; hele bu futbolcu şampiyonluk yarışı verdiğiniz rakibinize karşı da oynayacaksa. " diye konuştu.

İşte Tuncay Bekiroğlu'nun açıklamaları:

Fenerbahçe'NİN DAVRANIŞLARI BİZİMKİYLE UYUŞMUYOR

Biz başarıya gitmek için her yol mübâh değildir anlayışımız ve duruşumuzdan bir şey kaybetmeden yolumuza devam ediyoruz. Değerli rakibimiz Fenerbahçe'nin davranışları bizim bu anlayışımızla bağdaşmıyor. Ama biz kendimize yakışan davranıştan asla uzaklaşmayacağız.

Biz ikinci yarıda penaltı kullanmadık. Çok net penaltı pozisyonlarımız var. Bilinçli yapıldı, demiyorum. Hakemlerimizi asla suçlamam; ama oluşturulan psikolojik baskı ortamından hakemlerimizin etkilendiğini üzülerek görüyorum. Hakemlerimiz isteyerek olmasa bile bilinçaltında baskı yedikleri için Fenerbahçe lehine hatalar yaptılar. Bucaspor maçında Fenerbahçe lehine verilen penaltıyı düşünelim. Aynı pozisyon Fenerbahçe ceza sahasında olsaydı, Bünyamin Gezer penaltı çalabilir miydi?

Aykut Kocaman, ŞİMDİ DE "Trabzon'A KARŞI HATALAR OLDU" DİYECEKTİR

Aykut Kocaman'ı seviyor ve taktir ediyorum. Eminim Aykut hoca, ilk yarıda söylediği sözlerin paralelinde 'İkinci yarıda da Trabzonspor'a karşı haksız kararlar olmuştur' diyecektir.

Eminim o da bunları görüyordur. Psikolojik savaş, hakemlerin bilinçaltını etkiliyor. Biz Trabzonspor olarak hakemleri etkilemek gibi bir çabanın içerisinde asla olmayacağız.

4 haftanın ne getireceğini bilmek mümkün değil. Şampiyonluk yarışında köprünün altından çok sular akar. Bu bilinçli takımımız kalan 4 maçta en iyi sonucunu alacak.

Ben faraziye kuruyorum, isim vermeden söylüyorum bunları. Düşünün, bir takımın en önemli oyuncususunuz. Şampiyonluğa oynayan bir takım sizi transfer etmek istiyor ve sizin bu takımla ve bu takımın rakibiyle maçlarınız var. Bu takım sizinle temaslar kuruyor. Siz futbolcu olarak bu durumdan etkilenir misiniz; etkilenmez misiniz? Bunu siz bana söyleyin. Elbette ki etkileniriz.

Ben bunu ahlâki bir yarış biçimi olarak görmüyorum. Başkanımız ve asbaşkanımız beni transferler noktasında görevlendiriyor. Ben asla ve asla ligler devam ederken, kulüplerimizin hiçbir futbolcusuyla ilgili hiçbir girişim de bulunmadık. Kaldı ki biz bunu yapmaya muktediriz. Biz ne kulüpleri ne hakemleri baskı altına alıyoruz. Kimseye psikolojik savaş açmıyoruz. "

TARAFTAR 2. OLSAK BİLE DESTEKLEMELİ

Herkes kazanan takımın taraftarıdır. Ama gerçek taraftar iyi ya da kötü günde hep takımın yanında olmaktır. Trabzonspor'un her şartta takımı desteklemesi gerekir. Şampiyon olamasak da takımı desteklemeleri gerekir.

Tolunay Kafkas, çok iyi bir takım kurdu. Gaziantepspor'la çok zor bir maç yapacağız. Kazanacağımıza inanıyorum; ama taraftarımız tek yapması gereken her türlü şartta takımını desteklemektir. "

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor