TS'li yıldızlardan ilk açıklama!

PAF takımdan (A) takıma alınarak 4,5 yıllık sözleşme imzalanan 18 yaşındaki oyuncu, büyük bir kulübe imza atmanın çok güzel bir duygu olduğunu, ancak bundan sonra daha çok çalışması gerektiğini bildiğini belirtti. Trabzonspor'un vazgeçilmez oyuncularından

TS'li yıldızlardan ilk açıklama!

PAF takımdan (A) takıma alınarak 4,5 yıllık sözleşme imzalanan 18 yaşındaki oyuncu, büyük bir kulübe imza atmanın çok güzel bir duygu olduğunu, ancak bundan sonra daha çok çalışması gerektiğini bildiğini belirtti.

Trabzonspor'un vazgeçilmez oyuncularından biri olmak istediğini kaydeden Göksu, ''Daha sonra Avrupa'ya gitmek istiyorum. Önümde uzun bir yol var. Altyapıdaki diğer oyuncuların da önünü açtığımı düşünüyorum. PAF takımda olsun, Trabzon'da olsun yetenekli arkadaşlarımız var. Onlar da inşallah istedikleri yere gelirler'' dedi.

Göksu, önündeki ilk hedefinin Fenerbahçe maçında kadroya girmek olduğunu ifade ederek, ''Sözleşme imzalamak ve (A) takıma yükselip böyle bir duruma gelmek 1 ay öncesine kadar benim aklımın ucundan bile geçmiyordu. Fenerbahçe maçında kadroya girmek hayatımda en mutlu olacağım şeylerden biridir. Oynadığımda gol atarsam ne yapacağımı hiç düşünmedim. Çok farklı olur herhalde'' diye konuştu.

Futbola sağ bek olarak başladığını belirten Göksu, 7 yıl bu mevkide oynadığını ondan sonra hocalarının orta sahada kendisini uygun gördüğünü ve orada oynamaya başladığını kaydetti.

PAF takımda ilk kez bu yıl forvet arkası oynadığını ve 16 gol attığını vurgulayan Göksu, şöyle devam etti:

''16 golde arkadaşlarımın payı büyük. Bir anda PAF takımdayken, (A) takım kadrosunda bulundum. Ersun hocam bana şans verdi, ben de bu şansı elimden geldiği kadarıyla değerlendirdim. İnşallah bundan sonra herşey daha iyi olur. Orta sahada oynamayı daha çok istiyorum. Çünkü koşmayı çok seviyorum. Pozisyonlara daha yakın oluyorum. Benim için orta saha daha iyi. Tekniğim iyidir, iki üç yıl öncesine oranla kendimi geliştirdim. Biraz daha kuvvetimi artırmam gerektiğini düşünüyorum. İçimde heyecan olduğu için hiç yorulduğumu anlamıyorum. Ancak maç bitince bunu anlıyorum. Bu çok güzel bir duygu, burada kelimelerle anlatılacak bir şey değil.''

-PAPY'NİN AÇIKLAMALARI-

Trabzonspor'un Burundili oyuncusu Faty Papy ise bordo-mavili takımın bir parçası olmak istediğini söyledi.

Papy, Trabzonspor'da forma şansı bulmak istediğini belirterek, ''Bunu da başaracağıma inanıyorum. Bu takımın bir parçası olmak istiyorum'' dedi.

Fransızca konuştuğunu ve takımda Song, Sylva, İbrahima Yattara gibi isimlerle iyi anlaştığını kaydeden Faty Papy, ''Bu oyuncuların hepsi Afrika'da birer yıldız. Onları, televizyondan izlediğim maçları sayesinde tanıyordum. Kişisel olarak tanımıyordum. Buraya geldiğimde kişisel olarak da tanışma fırsatı buldum'' diye konuştu.

Papy, Burundi futbolunun bu yıl bir gelişme gösterdiğini ve ileriki yıllarda FIFA sıralamasında daha da yükseleceklerini düşündüğünü kaydetti.

Genç oyuncu Trabzon yemeklerine alışmaya başladığını en çok balık çeşitlerini sevdiğini sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor