TS'li Serkan sezonu değerlendirdi

Sinir ve stres dolu bir sezon yaşadıklarını söyleyen Serkan Balcı, "İlk yarıyı iyi kapadık. Ancak Fenerbahçe ikinci yarı çok iyiydi. İçeride gol yemedi. Tarihi bir başarı yakaladılar ve Fenerbahçe'nin bu kadar iyi gitmesi bizim şanssızlığımız oldu. Belki

TS'li Serkan sezonu değerlendirdi

Sinir ve stres dolu bir sezon yaşadıklarını söyleyen Serkan Balcı, "İlk yarıyı iyi kapadık. Ancak Fenerbahçe ikinci yarı çok iyiydi. İçeride gol yemedi. Tarihi bir başarı yakaladılar ve Fenerbahçe'nin bu kadar iyi gitmesi bizim şanssızlığımız oldu. Belki onlar kötü gitseydi şu an şampiyonduk. Bir golle şampiyonluğu kaybettik" dedi.

Son haftaları da değerlendiren Serkan Balcı, "Her maçı kazandıktan sonra haberi alıyorduk, içeri mağlup olmuş gibi giriyorduk. Bunun stresini yaşadık. İstediğiniz kadar konsantre olsan da bu etkiliyor. Sonuna kadar bu böyle gitti" dedi.

Avantajı da değerlendiremediklerini vurgulayan Serkan Balcı, "Bir ara 2 puan da öne geçtik. Ancak bazen puan kayıpları da olabiliyor. Sonuçta lig de 2 mağlubiyetimiz var ama 82 puana rağmen şampiyon olamadık. Şampiyonluğu kazansaydık Trabzon'da çok şey değişirdi. Biz oyuncu olarak her şeyi yaptık ama sonu iyi gelmedi" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler