TS'li oyuncu milli takım yolunda

A Milli Futbol Takımı'nın 28 Mart'ta Amsterdam Arena'da karşılaşacağı Hollanda milli maçı için geri sayım sürüyor. Fatih Terim'in Milli takıma çağıracağı isimler arasında Trabzonspor'dan Mehmet Ekici'nin de olduğu öğrenildi.Türkiye Futbol Direktörü Fatih

TS'li oyuncu milli takım yolunda

A Milli Futbol Takımı'nın 28 Mart'ta Amsterdam Arena'da karşılaşacağı Hollanda milli maçı için geri sayım sürüyor. Fatih Terim'in Milli takıma çağıracağı isimler arasında Trabzonspor'dan Mehmet Ekici'nin de olduğu öğrenildi.

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim milli takımı 20 Mart'ta açıklayacak. Kafile, Hollanda ile Avrupa Futbol Şampiyonası grup eleme karşılaşması, ardından Lüksemburg ile oynacak özel maç için 23 Mart'ta Almanya'da kampa girecek.

4 İSİM TERİM'İN GÖZDESİ

Arda Turan'ın sarı kart cezalısı olması nedeniyle orta alanda arayışa giren Fatih Terim'in yüzünü uzun bir aradan sonra yeniden milli takıma çağrılmalarına kesin gözle bakılan yıldız isimler güldürecek.


Bayer Leverkusen-A.Madrid maçı için kısa bir süre önce Almanya'ya giden Fatih Terim maçı izledikten sonra Leverkusen Sportif Direktörü Rudi Völler ile bira araya gielip, daha sonra Hakan Çalhanoğlu, babası Hüseyin Çalhanoğlu ve Ömer Toprak ile görüşmüştü. Terim, böylelikle sürekli gündeme gelen Gökhan Töre olayına da bir nokta koymuş oldu. Bu iki futbolcunun milli takıma yeniden katılması beklenirken, bunun dışında Trabzonspor'da son ayların en gözde futbolcusu Mehmet Ekici ile Feyenoord'ta başarıdan başarıya koşan Colin Kazım'ın da çağırılacağı öğrenildi.

Milli takıma ayrıca Gökhan Töre, Olcay Şahan, Sabri Sarıoğlu, Caner Erkin, Mehmet Topal, Gökhan Gönül, Alper Potuk gibi yıldızların da Hollanda milli maçı için aday kadroya alınması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler