TS'li Laurent: Mutlu oldum!

Fransa’nın Türkiye Büyükelçiliği’ne atanan Laurent Bili Trabzonspor'un kendisiyle ilgili olarak yayınladığı mesajdan son derece mutlu olduğunu açıkladı.Türkiye’de edindiği tecrübelerin ışığında, insani reaksiyonların hemen alındığını bildiğini kaydeden Bi

TS'li Laurent: Mutlu oldum!

Fransa’nın Türkiye Büyükelçiliği’ne atanan Laurent Bili Trabzonspor'un kendisiyle ilgili olarak yayınladığı mesajdan son derece mutlu olduğunu açıkladı.

Türkiye’de edindiği tecrübelerin ışığında, insani reaksiyonların hemen alındığını bildiğini kaydeden Bili; “Bu çok hoş bir durum. Yıllar önce Trabzon Valiliği’nde staj yaparken bir ay dil dersi aldım. Öğrenciler için ayrılan bir yurtta kalıyordum. Yurt sorumlusu beni bir gün Trabzonspor maçına davet etti. Anladım ki Trabzonspor maçı varsa kentte hayat duruyor. Ben de maçı kaybettiklerinde üzüntülerini, kazandıklarında sevinçlerini paylaştım. Bütün bir kentin takımın arkasında olması beni çok etkiledi” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor