TS'li İsmail destek istedi

WOW Hotel Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilen geceye Basın İlan Kurumu Genel Müdürü Mehmet Atalay, (A) Milli Futbol Takımı ve Galatasaray'ın eski teknik direktörlerinden Fatih Terim, Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Gaziantepspor Teknik Direktö

TS'li İsmail destek istedi

WOW Hotel Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilen geceye Basın İlan Kurumu Genel Müdürü Mehmet Atalay, (A) Milli Futbol Takımı ve Galatasaray'ın eski teknik direktörlerinden Fatih Terim, Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Gaziantepspor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, İstanbul Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Fenerbahçe'nin eski futbolcularından Rıdvan Dilmen, Saffet Sancaklı, Fenerbahçeli futbolcular Mert Günok, Özer Hurmacı, sanatçılardan Ahmet Özhan, Altay ve Bora Gencer ile çok sayıda davetli katıldı.

Gecede, 2009 yılında hayatını kaybeden Fenerbahçe'nin eski futbolcularından Sedat Balkanlı'nın da yakalandığı Amiyotrofik Lateral Skleroz (ALS) hastalarının sorunlarına dikkat çekilirken, Trabzonspor'un eski Oyuncularından ALS hastası İsmail Gökçek'in başkanlığını yürüttüğü 2001 yılında kurulan ALS-MNH Derneği tanıtıldı. İsmail Gökçek, bilgisayar programı yardımıyla iletişim kurarak, katılımcılardan ALS hastaları için destek istedi.

Mehmet Atalay, spor camiasının önemli isimlerinin bir araya geldiği gecenin önemli olduğunu belirtirken, Fatih Terim ise şunları söyledi:

"İnsanın gönlünden çok şey yapmak geçiyor. Futbol dünyası olarak da yaptıklarımızı çok az insan yapmıştır, ancak biraz daha önem vermemiz gerekiyor. Tok açın halinden anlamalı. Olanlar olmayanlara yardım etmeli. "

Rıdvan Dilmen de derneğin üyesi olmak istediğini belirterek, "Burada bulunduğum için mutluyum, ama biraz da mahcubum. Hem maddi hem manevi olarak derneğe daha çok destek vermemiz gerektiğini düşünüyorum" diye konuştu.

Abdullah Avcı, İsmail Gökçek ile önce rakip takımlarda daha sonra aynı takımda oynadığını vurgulayarak, tüm ALS hastalarına "geçmiş olsun" dileklerinde bulundu. Tolunay Kafkas ve Ertuğrul Sağlam da geceye katıldıkları için mutlu olduklarını ve her türlü desteği vereceklerini söylediler.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler