TS'li hoca GS'ye mi gidecek!

Bosna-Hersek'teki gazetelerde yer alan habere göre, Dinamo Zagreb'in İdari Başkanı Zdravko Mamiç'in, Halilhodzic'e cuma günü hakaret ve küfür etmesi üzerine ünlü teknik direktörün, yaşadığı üzüntü ve stres nedeniyle ''kalp krizi'' tehlikesine karşı hafta

TS'li hoca GS'ye mi gidecek!

Bosna-Hersek'teki gazetelerde yer alan habere göre, Dinamo Zagreb'in İdari Başkanı Zdravko Mamiç'in, Halilhodzic'e cuma günü hakaret ve küfür etmesi üzerine ünlü teknik direktörün, yaşadığı üzüntü ve stres nedeniyle ''kalp krizi'' tehlikesine karşı hafta sonunu hastanede geçirdiği belirtildi.

Halilhodzic, dün yaptığı basın toplantısında, son zamanlarda kendisinin Dinamo Zagreb'den ayrılmasını isteyen insanların olduğuna dikkati çekerek, ''Cuma akşamı olanlardan sonra kendime gelemedim. Kalp krizine yakın bir rahatsızlıktan dolayı hastaneye başvurdum'' dedi.

Bosna Hersek'in günlük gazetesi ''Dnevni Avaz'' Halilhodzic'in yaşadığı bu gelişmelerden sonra Dinamo Zagreb'den ayrılacağını iddia etti. Gazete, haberinde, ''Vaha (Vahid), ünlü Galatasaray'ın teknik direktörü olmak için aday'' şeklinde ifadeye de yer verdi.

Vahid Halilhodzic'in 2005'te Tarbzonspor'un başına geçtiği sırada menajeri olan Nermin Çengiç de ünlü antrenörün Dinamo Zagreb'deki durumu ve geleceği konusunda gazetecilere yaptığı açıklamada, ''Eğer Halilhociç Dinamo'dan ayrılırsa yoluna Türkiye'de devam edebilir. Vahid Halilhociç, Galatasaray'a teknik direktörlük için en uygun adaylardan biridir'' dedi.

Galatasaray'ın ilk seçeneğinin Fatih Terim olduğuna işaret eden Çengiç, ifadesine şöyle devam etti:

''Galatasaray'ın Terim'le görüşmeleri halen devam ediyor. Kısa süre önce bu takımın yetkililerinden bir kişiyle görüştüm. Onlar, eğer Terim'le anlaşamazlarsa Halilhociç konusunda istekliler.''

-DİNAMO ZAGREB'DEKİ OLAYLAR-

Dinamo Zagreb'in cuma akşamı İnter Zapreşiç ile oynadığı maçın devre arasında, idari başkan Zdravko Mamiç, kendisini soyunma odasına almayan Halilhodzic'e hakaret yağdırdı.

Daha sonra soyunma odasına girmeyi başaran Mamiç ile Halilhociç arasındaki gerginliğin kavgaya dönüşmesi futbolcular tarafından engellendi.

Anrenör, oyuncu, taraftar ve gazetecilerle sürekli sorun yaşamakla bilinen Zdravko Mamiç, Halilhociç'le yaşadığı olayların ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, ''evet, küfrettim ve özür dilerim'' dedi.

Mamiç, ''Halilhodzic'le hukuki bir mücadele yaşamak istemeyiz, o yüzden anlaşarak yollarımızı ayırmayı öneririz'' diye konuştu.

Dinamo Zagreb, ligin bitimine 4 hafta kala şampiyonluğunu ilan etmişti. Şu anda ikinci olan Hayduk takımı ile Dinamo Zagreb arasında 19 puanlık fark bulunuyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor