TSli futbolculardan Beşiktaş'a mesaj

Trabzonspor'da Teknik Direktör Ersun Yanal tarafından Keçiörengücü ile oynanacak Ziraat Türkiye Kupası maçı kadrosuna alınmayan ve Trabzon'da bırakılan bazı as oyuncuların antrenman pozları sosyal medyada büyük ilgi gördü.Ankara'ya götürülmeyen ve çalışma

TSli futbolculardan Beşiktaş'a mesaj

Trabzonspor'da Teknik Direktör Ersun Yanal tarafından Keçiörengücü ile oynanacak Ziraat Türkiye Kupası maçı kadrosuna alınmayan ve Trabzon'da bırakılan bazı as oyuncuların antrenman pozları sosyal medyada büyük ilgi gördü.

Ankara'ya götürülmeyen ve çalışmalarını Trabzon'da sürdüren Bosingwa, Cardozo, Yusuf Erdoğan, Fatih Öztürk, Avraam Papadopoulos gibi oyuncuların sosyal medya hesaplarından paylaştığı fotoğraflar dikkat çekti.

BEŞİKTAŞ'A MESAJ

Oyuncuların salonda yapılan çalışmanın ardından toplu olarak pazularını gösterirken çekilmiş fotoğrafları, 'Beşiktaş maçı öncesi güç gösterisi' yorumların yapılmasına neden oldu.

trabzonsporlu-futbolculardan-antrenman-pozu_8085_dhaphoto1.jpg

trabzonsporlu-futbolculardan-antrenman-pozu_8085_dhaphoto2.jpg

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor