TS'li futbolcular ne dediler?

BARIŞ: “GELENLER GİDENLERİN YERİNİ DOLDURUR”Trabzonspor’un  genç oyuncularından Barış Ataş, Hollanda kampının çok iyi gittiğini söyledi. Barış, aralarına yeni katılan futbolcularla çabuk kaynaştıklarını belirterek, “Yeni arkadaşlar aramıza katıldı. Uyum s

TS'li futbolcular ne dediler?

BARIŞ: “GELENLER GİDENLERİN YERİNİ DOLDURUR”

Trabzonspor’un  genç oyuncularından Barış Ataş, Hollanda kampının çok iyi gittiğini söyledi. Barış, aralarına yeni katılan futbolcularla çabuk kaynaştıklarını belirterek, “Yeni arkadaşlar aramıza katıldı. Uyum sürecini çok çabuk atlatıyoruz. Gelen arkadaşlarımızın giden arkadaşların yerini dolduracağına eminim. Umarım her şey güzel olur ve yeni sezona iyi bir başlangıç yaparız. Takım olarak henüz hazır değiliz. Kondisyon ve fizik açısından da eksikliklerimiz var. Ama tüm bunlara rağmen ilk maçta iyi oynadığımızı düşünüyoruz” diye konuştu.

 

GİRAY: “UYUM SORUNUNU TRABZON’DA ATLATTIK”

Başarılı savunma oyuncusu Giray Kaçar ise çok iyi bir ortamda kamp yaptıklarını ifade ederek, “Çalışmalarımız en iyi şekilde gidiyor. Yeni gelen arkadaşlarımızla çok çabuk uyum sağladık. Önceki günde ilk hazırlık maçımızı oynadık. İlk maçta istediklerimizi sahaya yansıtmaya çalıştık. Gelen tüm futbolcuların hepsi tecrübeli isimler. İlk gün geldiklerinden itibaren kalitelerini gösterdiler. Uyum sorununu Trabzon’da atlattığımızı düşünüyorum. Takımda sanki uzun zamandır berabermişiz gibi bir hava var. Gelen arkadaşlarımızın hepsi sıcak kanlı” şeklinde konuştu.

 

SERCAN: “KENDİMİ BURAYA AİTMİŞ GİBİ HİSSEDİYORUM”

Yeni transferlerinden Sercan Kaya da takımda iyi bir arkadaşlık ortamının bulunduğunu vurgulayarak, “Hiçbir şekilde yabancılık çekmiyoruz. Herkesin bize karşı çok iyi bir yaklaşımı var. Kendimi buraya ait gibi hissediyorum. Çok güzel bir kamp dönemi geçiyor benim için. İnşallah hep böyle devam eder. İlk maçıma çıkarken çok heyecanlandım. Çok güzel bir duyguydu. Bu takıma ve o formaya layık olmaya çalışacağız” dedi.

 

AYKUT: “LİGE EN İYİ ŞEKİLDE GİRMEK İSTİYORUZ”

Rekabete hazır olduğunu söyleyen Aykut Akgün ise kamp döneminin oldukça yoğun geçtiğini ifade ederek, “Sabah akşam çift antrenman yapıyoruz. Arada üç antrenman yaptığımız da oluyor. Uyum sürecimiz vardı. Onu bu kamp sürecinde hallettik. 3 – 4 hazırlık maçımız daha var. Onları da en iyi şekilde atlatıp lige hazır bir şekilde başlamak istiyoruz” ifadelerini kullandı.

 

MUSTAFA: “YABANCI OYUNCLUARLA HEMEN KAYNAŞTIK”

Yetenekli oyuncu  Mustafa Yumlu da kampın çok iyi başladığını vurgulayarak, “İnanılmaz derece de yoruluyoruz. Ama bunun semeresini ligde göreceğiz. Yabancıların uyum süreci çok iyi geçiyor. Hepsinin uyum sürecini tamamen atlattığını söyleyebiliriz. Onlarla iyi kaynaştık. Oynadığımız hazırlık maçında skor önemli değildi. Bizim ne yapacağımız önemliydi. Bizde elimizden geleni yaptık. Daha kampın başları olduğu için henüz hazır değiliz ama ne kadar erken hazır olursak o kadar iyi olacak. Kendimi şu anda yüzde 70’lerde görüyorum. Kampın sonlarına doğru daha iyi olup yüzde yüzle lige girmek istiyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor